Utanıyoruz

|
Galatasaray'a Partizan'da forma giyen Jovanovic'i öneren ve bu futbolcuyla İstanbul'a gelen Cevat Prekazi transferin yatması üzerine sert eleştirilerde bulundu. Prekazi transferin Adnan Sezgin tarafından engellendiğini ileri sürdü.

Prezaki, "Jovanovic'te Rijkaard'ın gençliğini görüyorum. Çok yetenekli bir futbolcu ve onun için Galatasaray'a önerdim. Jovanovic'le ilgili üç tane cd'yi de Galatasaray'a gönderdim. Rijkaard da bu futbolcuyu beğenmişti." dedi.

Adnan Polat'ın isteği üzerine Türkiye'ye geldiğini söyleyen Prekazi, "Çocuğun Partizan'dan şampiyonluk primleri de dahil olmak üzere alacakları vardı. Bunları almadı. Bonservisi konusunda anlaştık ve çağrı üzerine İstanbul'a geldik. Ancak gelmeden önce bir sekreter arayarak gelin, biraz sonra Adnan Sezgin ise gelmeyin dedi. Sonra o da gelin deyince her şeyi halledip geldik. Ben profesyonelce üzerime düşeni yaptım. Ancak buraya geldikten sonra transferin olmayacağını söylediler. Bu transferi Adnan Sezgin işin içinde direk olmadığı için yaptırmadı" ifadelerini kullandı.

Kendisinin menajer olmadığını hatırlatan Prekazi, "Bana futbolcu takip et dediler. Getir dediği kişiyle ilgili her şeyi hallettim, ancak son anda vazgeçtiler. Kendimi kullanılmış, çok kötü ve paspas gibi hissettim. Şimdi çocuk da ortada kaldı. Bu büyük terbiyesizlik" şeklinde konuştu.

(RADYOSPOR)


Cevad Prekazi... Daha 20-25 gün evvel Belgrad - Galatasaray maçından önce ''Belgrad işim, Galatasaray aşkım'' diyen, Galatasaray forması altında sayısız başarılar elde eden, bir koca nesili Galatasaraylı yapan, Monaco ağlarına gönderdiği füze ile hepimizi duygulandıran Galatasaray efsanesi.

Yorumladığı maçtan önce Partizan takımının oyuncusu Branislav Jovanovic'i Galatasaray kulubü yöneticilerine önerdiğini, Rijkaard'a kaset gönderdiğini söyledi.

Galatasaray Spor Kulubü'nün çağrısı üzerine Prekazi, geçtiğimiz günlerde Jovanovic'i de alarak İstanbul'a geldi. Ancak çok sevdiği Galatasaray'ın 'terbiyesiz' yöneticileri onunla görüşmeyi reddetti.

CEVAD PREKAZI 'ye yapılan terbiyesizlikten dolayı Galatasaray taraftarları olarak utanç duyuyoruz.

CEVAD PREKAZI 'ye yapılan ayıbın temizlenmesini ve CEVAD PREKAZI 'den özür dilenmesini istiyoruz.


Büyük Galatasaray taraftarına çağrımız bu konuya duyarsız kalmamalarıdır.




Olayın ardından NTV'ye konuk olan Adnan Polat'ın açıklamaları;

''Belgrad'a gittiğimiz zaman Prekazi, Javanovic'den bahsetti, kasetlerini verdi. Kaseti teknik heyete verdim. Fransk Rijkaard, 'İyi futbolcu ama son 4 senede 30 maç oynamış. Bunun nedenini bulmamız lazım' dedi. Transfer yoğunluğundan davet edemedik geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye davet ettik. Prekazi 'Bonservisi elinde, menajeri var alıp getireyim' dedi. Geldiler Florya'da oturduk konuştuk. Prekazi mali konuya karışmayacağını bizim görüşmeyi yapmamızı istedi. Rijkaard'ın bize sorduğu soruyu yönelttik. Değişik açıklamalar yaptılar. Açıklama bizi tatmin etmedi. Bonservisine 1 milyon kendisinin 500 bin dolar alacağını söylediler. Yıllık 500 bin dolar parasını verelim, 300 bin dolara da kiralayım. Memnun olursak sezon sonu alalım dedik. Menajeri 'Kiralamak için 500 bin Euro verin' dedi. Kime ödeyeceğiz diye sorunca 'Bana ödeyeceksiniz' dedi. Biz bunu kabul etmedik teşekkür ettik. Prekazi'nin kırgın olması için bir neden göremiyorum. Mali kısmına karışmadı, kırgın olmasını gerektirtecek bir durum yok.''


Bu açıklamaların ardından kafamız iyice karıştı. Adnan Polat, Prekazi'nin kırgın olmasını gerektirecek bir durum yok diyor. Prekazi ise kırgınım diyor.
Yorum Galatasaraylıların.

5 yorum / Yorum Gönder:

uAytac dedi ki...

Galatasaray yönetimindekiler gerçek öz fenerli olsa anca bize bukadar zarar verebilirlerdi. Hergeçen gün nefret ediyorum şu yönetimden tarihimizde nekadar onursal hatıra varsa maneviyat varsa hepsinin içine sıçıyolar resmen, Bela okumak istemiyorum ama bu adama bu yapılırmı ya. Yüzüne tükürmeye değmez bu yönetim.

reGS dedi ki...

böyle yönetimden utanıyoruz.

Adsız dedi ki...

Başkan olayın iç yüzünü anlattı. Anlattığı şekildeyse, yapılan hareket gayet mantıklı bence de. O açıklamalara da yer vermelisiniz.

Adsız dedi ki...

Galatasaray'ın efsane isimlerinden Prekazi'nin getirdiği ve Galatasaray'ın almadığı Jovanovic hakkında da konuşan Adnan Polat, Prekazi'yi İstanbul'a davet ettiklerini ve Florya'da toplantı yaptıklarını söylerken, Rijkaard'ın futbolcu hakkındaki "İyi bir futbolcu ama geride kalan 4 senede sadece 30 maç oynadı" raporunun ardından futbolcunun iki menajerine bu endişelerini ilettiklerini ve alınan açıklamaların ardından futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralamak istediklerini belirtti. Futbolcunun menajerlerinin bonservis bedelini kendilerine ödenmesini istemelerinden sonra futbolcuyu almaktan vazgeçtiklerini söyledi.

Özgür Şeker dedi ki...

@adsız

peki Prekazi'nin söyledikleri???

DEPO