Galatasaray Dergisi 84.Sayısı

|

Sabahın köründe kalktım mâlum domuz gribi haberlerini televizyonda izledikten sonra boynuma atkımı bağlayıp, dışarı çıktım boğazım ağrıyordu. İçimden bir ses ''yoksa?'' diyordu..(yok yok değilmişim soğuk içtik) Gazete alırken uyku sersemliğiyle ''bugün ayın kaçı lan?!'' dedim kendi kendime 3 kasım yani doğum günümdü pek kutlayan olmadı ben bile unutmuştum zaten. Kendime doğum günü hediyesi almaya karar verip, kapakta Sabri'nin süpersonik pozunun bulunduğu dergiyi almaya gittim. Aha Harry Kewell posteride varmış al sana doğum günü hediyesi :).
Dergiye bir göz gezdirdikten sonra ''Futbol Blogları'' sayfasında bloga yer ayrıldığını gördüm (okuyunca şok oldum orası ayrı mesele) Sanırım dergi çalışanları blogda 4 kişi yazdığımızı fark etmemişler. Burak Yılmaz tek başına yazıyormuşta haberimiz yokmuş :) Bu işin şakası tabii. Derginin bize ayırdığı bölüm Burak'a gelmiş öneriler ve iltifatlar için Burak adına biz teşekkür edelim :) Son olarak bizler 'radikal blog'un yazarları olarak futbolun/sporun 'sadece Galatasaray' olduğuna inanan kişileriz.Birşeyler yazmaya/yapmaya çalışıyorsak yine 'sadece Galatasaray' için yapıyoruz. Şu güne kadar bizlere zaman ayırıp okuyan, öneren herkese teşekkür ederiz.
Blogda 4 kişi yazdığımızı farketmeselerde, :)
Bizlere satır ayırdıkları için Galatasaray Dergisi emektarlarına blog ekibi olarak teşekkür ederiz.
Harry Kewell posteri ve bu güzel doğum günü hediyesi için ben ayrıca teşekkür ederim :)

13 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Öncelikle dergiye bizi konu ettikleri için teşekkürler. Keşke blogu sadece benim değil de hepimizin gibi gösterselerdi. Henüz almamıştım koşa koşa almaya gidiyorum dergiyi. Ayrıca radikal olduğumuzun farkedilmesine sevindim. Radikal yazılarımız sürmeye devam edecek. İçerik bakımından boş yazılar ise asla olmayacak. Günlük psikoloji ile yazıp kötü yazılar ortaya çıkabiliyor. Ama GAlatasaray menfaatinin olduğu her konuda yazılarımız devam edecek.

arnawut dedi ki...

olm özgür yazık etmişle sana :D :D =))) galas, erşen, halk sizi de kutluyorum ama özgürün adı geçmeliydi diye düşünüyorum :)
vay bee benide bigün görürüz inşallah kıyıda köşede :D

arnawut dedi ki...

bu arada mutlu yıllar özgürcüm :)

Gala's dedi ki...

Bu arada doğum günün tekrar tekrar kutlu olsun özgür..

Adsız dedi ki...

helal olsun size

Adsız dedi ki...

Öncelikle Gerçekten harika bir blog'un var Tebrik ederim . Doğum Günün Kutlu Olsun Umarım Sevdiklerin Hep Yanında olur ..

Özgür Şeker dedi ki...

@arnawut
olsun abi bunada şükür :D
yakında görürüz senin bloguda dergide.

sağolun varolun.

@yiqiter

teşekkür ederim sen de aynı hataya düşmüşsün blogun değil yazıdada belirttiğim gibi 4 kişi yazıyoruz. (ne kadar büyüttüm lan :D)

SéRhat dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun, dergide yerinizi almışsınız, yarında (4 kasım) benim doğum günüm yani ben ve Luis Figo (: Kaleminizin hiç susmaması dileğiyle..

halk dedi ki...

hepi börtdey özgür...blogdan nasıl bahsetmişler okuyamadım ama cepheden çekseydin şu mereti...

Adsız dedi ki...

bu dergi kaç para

Adsız dedi ki...

söleyi ya
merak ediom

Özgür Şeker dedi ki...

@adsız,

7 TL

Adsız dedi ki...

aha gördüm vallahi var

DEPO