Arman için oyna...

|


Futbolun yukarıdaki ortamı sağlayacak kadar güzel, hissi bir oyun olduğuna inanıyoruz... Futbol için ağlanır mı, futbol için sabahlanır mı, futbol için ölünür mü... sorularına cevabımız "evet" abiler, ablalar. Futbol olmasa hiçbir halt yiyemezdik çünkü, Tanrı güzel bir oyun yaratmış, o topa derin anlamlar yüklemiş ve dünyanın tam ortasına indirmiştir oyunumuzu, lakin insanoğlu pek çok şeyin orta yerine sıçtığı gibi futbolun da içine sıçmak istemiş ve bunu başarmıştır.

Yukarıdaki çocuklar Avustralya'da bir çölün ortasında futbol oynayacak, bunun için gerekli ortamı sağlamaya uğraşacak kadar manyaklaşmışlar, hepsi o beyaz tebeşirle çizilmiş sahanın içinde dilediğince oynayabilmek, ortaya hakiki birşey çıkarmak için oynuyor, gönüllerindeki futbol aşkı, kalplerinin ta içine kazılmış, o "arma" için oynuyorlar.

Bu ahval ve şerait içinde tabi ki para için değil, arma için oynayan, porsche'a binmek için değil stadın kokusunu içine çekmek için ter döken adamlara gönlümüz daha bir kayıyor. Avrupa'ya gidip kendini kurtar oğlum geyiklerine tepkimiz "hadi lan oradan" demekten ileri gitmez arkadaşlar, biz çünkü bu topraklar üstünde yaşam bulan herşeye inandığımız gibi, ingiltere'nin pek ambalajlı stadlarında keyif çatan bir Galatasaray'lı oyuncu görmektense, Ali Sami Yen'de bizimle birlikte cefa çeken, bizim sevgimizle taşan oyuncu görmek istiyoruz. Çünkü amacımız budur, buradan kaçmadan, Türk olmayan takımları yenmek, Türk olup Türk olmayan takımlarda oynamak olsa olsa lüks ve daha fazla para kazanma merakıdır.

Not:Kefenin cebi yoktur...

7 yorum / Yorum Gönder:

Mete dedi ki...

ayakta alkışı hakeden bir yazı olmuş renktaş!


emeğine bileğine sağlık

SéRhat dedi ki...

Yer, zaman, mekan farketmez, futbol'u Galatasaray olduğu için seviyoruz...

Resim çok güzel (:

shenem dedi ki...

futbol aşkımın çıkış noktası GALATASARAY!!!!!!
yazına yüreğine sağlık

Özgür Şeker dedi ki...

'arika'! :)

Gala's dedi ki...

Müthiş bir yazı.. Tebrikelr abi.. Yüreğine sağlık.

halk dedi ki...

@kavgamız,google,shenem,özgür,burak

danke şön arkadaşlar, hatta merci beaucoup.özgür lan buradan da kutluyayım her entry'nin altına bir özgüre 'hepi börtdey' kutlaması patlatayım.

Özgür Şeker dedi ki...

:D eyvallah

DEPO