Terim

|

Önceki akşam Kanaltürk'te Gargamel ve Ahmet Çakar futbol konuşmaya çalışıyorlar. Messi'yle Arda'yı karşılaştırmaktan tutun Ahmet Çakar-Collina bile tartışılıyor. O sırada bir izleyiciden gelen mail ise şöyle;
Ahmet hocam Messi'yle Arda arasındaki uçurumları söylüyor. Acaba Ahmet Çakar Collina'nın kramponlarını taşıyabilir mi?
A.Ç ; Tabii ki taşıyamam. Bırakın krampon taşımayı sol ayağının küçük parmağının tırnağı bile olamam.

Neyse konuya gelelim .Programın sonlarına doğru Milli takım'ı konuşmak üzere Fatih Terim'le telefon bağlantısı gerçekleştiriliyor .Çeşitli konular, Dünya kupası, oyuncular vs. gibi konular konuşuluyor. Sonra ligden söz etmeye gayret ediyor Gargamel, çeşitli sorular soruyor.
Fatih Terim Türkiye'de çalışmayacağını söylüyor.En sonunda Ahmet Çakar soruyu yöneltiyor Fatih hoca'ya;

Fatih sana önemli bir soru soracağım lütfen içtenlikle cevap ver.
Önümüzdeki yıllarda veya herhangi bir zamanda Galatasaray yönetimi sana ''ey Fatih Terim sana ihtiyacımız var!'' dese ne yaparsın?

Terim cevap verir; Tabii Orası benim için çok önemli. Ben Galatasaray'lıyım hayatımın en güzel günleri orada geçti. Kalbimde Galatasaray'ın ayrı bir yeri var. Önümüzdeki yıllarda ne olacağını şimdiden kestiremeyiz.

Ahmet Çakar; Mesaj alınmıştır.
Gargamel sevinerek araya girer; Ben başkan olarak düşünmüştüm ama.Fatih Terim'in önümüzdeki yıllarda başkan olabileceğini düşünüyorum. Hocam sizinde kafanızda öyle bir düşünce olduğunu biliyorum.

Terim teşekkür eder.

Dün izlerken aklıma Tugay'ın açıklamaları geldi. İnsan ne kadar profesyonel olursa olsun Ben Galatasaray'lıyım. diyebilme samimiyetini gösterebilmeli. Fanatik ol demiyorum ben cimbomluyum diye bas bas bağır demiyorum. Sadece biraz samimi olmalı insan..

3 yorum / Yorum Gönder:

Mario Jardel dedi ki...

Açıkçası fatih terim'e 4 sene üst üste şampiyonluk ve uefa kupası başarısından sonra hırslarının ve egolarının kurbanı olmasından sonra antipatik bakmaya hatta bazı tercihlerinden ötürü (felipe meselesi en önde gelenlerdendir) "nefret etmeye" başlamıştım..

Sonuna kadar arkasındayız denilmesine karşın aniden özhan canaydın tarafından kulüpten kovulması karşısında dahi bunları söyleyebiliyorsa o gerçek galatasaraylıdır.. Saygıyı hakkeder.. Kini nefreti sildirir.. Profosyonellik kisvesine bürünenlere iyi kapak olmuştur bu açıklamalar..

Gala's dedi ki...

imzamı atıyorum...

Gala's dedi ki...

milli takım seçimlerindeki çifte standarttan dolayı br galatasaray lı olarak ondan nefret ettim.son dönemlerde kısmen düzelme olsa dsa hala çok hatalı. ama bu sözü gözümde değerini artırdı..

DEPO