Keita Değil, SİZ Oscar'a Adaysınız!

|
Sezon bitti ancak Kadıköy medyasının kirli oyunları bitmedi. Takım tatilde, Rijkaard görünürde yok, üzerine oyun oynanacak bir transferde yapmamışız. Eee medya ne yapacak? Nasıl yaranacak Aziz amcaya? Dünya kupasındaki Keita'ya dikmiş gözünü. Keita'ya çirkef demişler. Bunu yapan Brezilya basını mı? Yoksa Brezilya'nın Türkiye şubesi olan takımın basını mı?

Bize düşmez ama pozisyonda bana göre Kaka kırmızı kartı hak etmiştir. Keita'ya bir hareket yapılmıştır ve bu hareketi yapan Kaka ikinci sarı kartı hak etmiştir. Keita ise pozisyonu abartıp, hareketi hakeme göstermiştir.
Basına göre çubuklu tosun beşiktaş maçında müdahale olmadığı halde yere atlayınca profesyonellik oluyor. Keita bariz müdahale varken atlayınca çirkef. Ben Keita haklıdır demiyorum. Neden aynı olaylar gözümüzün önünde rakip takımlara olunca büyütülmüyor da taaa Afrika'daki Brezilya-Fildişi maçında olunca büyütülüyor? Ben söyleyeyim oyuncu Galatasaray'lı olduğu için. Unutmadan Keita şu kralınız olan Maradona'nın, eliyle kahraman olduğu dünya kupasında boy gösteriyor.

Gelelim farklı bir mevzuya. Diyelim ki medya taraflı değil. O zaman aynı maçta Brezilya'nın üçüncü golünü atan futbolcumuz Elano hakkında yazılanlara ne demeli? Neden Elano'nun oyunu ön plana çıkarılmıyor da, ''Brezilya'da çok iyi oyuncular var, Maicon, Kaka vs vs. üst düzey oyuncular Elano onların sayesinde iyi oynuyor'' tarzı şeyler söyleniyor?

Basın olayları aktarır. Tarafsız basın ise aktarmakla yetinir. Burada benim takıldığım mesele Keita'nın haklı olup olmaması değil. Neden Galatasaraylı bir futbolcu böyle bir olaya karışınca ortalık ayağa kaldırılıyor? Cevabı çokta zor değil daha önce yaptıkları gibi zaten adı çıkan bir oyuncuyu Galatasaraylılara hain gösterip bitirme çabalarıdır bunlar. Daha önce denenmiş ve işe yaramış yöntemlerdir. Bu çabalar sonuçlarını göstermeye başlamıştır. Bugün sözlüklerde, forumlarda birçok Galatasaray'lı bu oyuna inanıp Keita'ya olan nefretlerini püskürtmektedir.

Evet ortada bir film var ve bu filmde Keita sadece figüran başrolde ise yine siz varsınız ve rolünüzü gayet iyi oynuyorsunuz...

2 yorum / Yorum Gönder:

mirmak dedi ki...

İşte adamlar zaten fırsat arıyolar.Bu elano için yakında ruhsuz diyecekler aha da buraya yazıyorum.
brezilya takımında herkes iyi oynar demeye varan laflar...

Kardeşim Elano 2 gol 1 asist istatistiğini sergiledi. Var mı böyle bir istatistik daha 2.maçlar bitiyo.Bu bizim medyadakiler aşağılık insanlar. Ne zaman akıllanacaklar meçhul.

Fabiano'yu konuşmazlar ama Keita'ya 100 tane laf söylerler. Lugano'nun Fransa maçında topun nereye konması gerektiği konusunda rakiple hakemle tartışması, yaptığı kasıtlı hareketlerle Toulalan'a sarı kart göstertmesi konuşulmaz ama.

Galatasaraylılar'ın bazıları da fenerli medyaya uyarsa vay takımın haline.

İki gün sonra Keita için sahtekar lafları Elano içinde Ruhsuz tamlamaları çıkar piyasaya.
Rijkaard zaten memur hoca...
Futboldan da anlamıyor...

kalleşsin sen Elano
http://captainlogbook.blogspot.com/2010/06/kallessin-sen-elano.html

Gala's dedi ki...

Asıl sorun şu. Buna sözlüklerde, forumlarda bir çok Galatasaraylı inanıyor. Aynen Arda'ya yapılan gibi.

Biz biraz uyanık olsak. Biraz araştırsak. Koyun psikolojisini bırakıp, başkalarının bize aşılamaya çalıştığı düşünceleri reddedip idealist olsak o zaman sorun çözülür.

Eğitim Şart !

DEPO