Umudun Peşinde

|
Öncelikle; malum öss yüzünden ara verdiğim, uzaklaştığım, belki de 4 senelik lise hayatımda ele avuca sığar bir çaba göstermemenin sonucu olarak uzak kaldığım tribüne ve yazmaktan büyük zevk duyduğum bu bloga sesimin daha güçlü çıktığı şekilde dönmek için sabırsızlanıyorum..

Galatasaray sevgisi, tribün sevgisi insanda bağmlılık yaratır. Hayatında değer verdiği, değerli saydığı birçok şeyin önüne geçer en tepede yer alır. Uzaktan seyretmek durumunda kaldığım Galatasaray'ımın basketboldaki gösterdiği asil mücadele ve bu mücadeleyle ilgili okuduğum her yazı tüylerimi diken diken etmekte, içimde (bu sene boyunca) bastırmaya çalıştığım duyguları dizginlenilemez hale getirmekte. Bu takım savaşıyor. Bu takım taşıdığı şanlı formayı inançla bu formanın hakettiği şekilde taşıyor. Bu mücadeleye büyük Galatasaray taraftarının da kayıtsız kalmaması salonu derbi oynanıyormuşçasına doldurması gerekmiyor mu. Sevgililerin en güzelini var gücüyle susmadan desteklemek için neyi bekliyoruz. Bu savaş bizim. Sevmezmiyiz biz böyle mücadele örneklerini. Futbolda az yaşamadıkmı benzerlerini. Aynı şekilde zor kazanılır denilip açık ara rakibin favori gösterildiği derbi maçlarında takımımızın arkasında durarak pay sahibi olmadık mı?

Herhangi bir sebepten dolayı olamamışsak takımımızın yanında, olamamışsak armamızın peşinde bu maç bir milat olsun. Salı günü omuz omuza çekeceğimiz o ilk üçlüyle parkedeki aslanların sonuna kadar yanlarında olduğumuzu gösterelim.

Galatasaray bizim için bir umut.
Umut, benim beslediğim beni besliyor sandığım..

GALATASARAY - Banca Tercas Teramo
12.01.2010
20:00
ABDİ İPEKÇİ Spor Salonu

1 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Canım kardeşim Erşenim Gerçekten özledik seni tribünde. Bi çok şey paylaştık öz kardeşim. Seneye uA üni Çatısı altında gene hep beraber omuz omuza olucaz kardeşim...!!!

Uğur Avcı

DEPO