Basketbol ve Voleybol'da Son 16'dayız

|
Branşlarda zafer gecesi yaşadık. Normalde bu tip maçları tek çatı altında yazıyorduk. Ama olağanüstü başarı yakaladık bu gece. Bayan voleybol takımımız deplasmanda 3-2 yenildiği maçın rövanşında Volero Zürich'i 3-1 mağlup etti. Erkek basketbol takımımız ise gruptaki son maçında Teramo'yu 87-80 yendi. Böylece her iki braşta da Avrupa'da son 16 takım arasına girdik. A2 takımımız ise kargaları Emre Çolak'ın golüyle 1-0 yendi.

Bayan voleybol takımımızın maçı en az 2 farkla kazanması gerekiyordu. İlk seti kaybedip, ikinci sette de geriye düşünce umudumu yitirmek üzereydim. Ama Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardı ve önce bu seti, ardından da son iki seti kazandık. Maçtanda 3-1 galip ayrıldık. Kupanın favori takımlarından birisini eledik ve çeyrek final öncesi son tura kaldık. Bundan sonra önümüzün açık olduğunu ve kupayı almamızın sürpriz olmayacağını söyleyebilirm. Mücadelesinden sonra aslan kızlarımızı tebrik edelim. Kupa yolunda da başarılar. Arkanızdayız !

Setler: 17-25, 26-24, 25-20, 25-15

Erkek basketbol takımımız ise gruptaki son maçında rakibini 87-80 yendi ve bir üst tura yükseldi. Son zamanlarda hep söylüyorduk. Yabancı oyuncularımız müthiş diye. Bugün de müthişlerdi ama Evren ve Fatih'de onlara katıldı. Önceki maçlarda da iyilerdi ama bu maç daha bi hırsı gördüm onları. Fotoğrafta gördüğünüz Rancik ruhu sarmış tüm takımı. Maçları 7-8 kişi ile oynuyoruz. Kadro derinliği olmamasına rağmen aslanlarımız hem ligde hem Avrupa'da müthiş savaşıyorlar. Bu mücadelelerinden ötürü tebrik etmek gerek. Sonraki turda rakiplerimiz zorlu ama bu mücadele ile yapamayacağımız şey yok. Bu takım herşeyi hakediyor. Bu maçta hatrı sayılır bir seyirci vardı sezon başına nazaran. Giderekte artacaktır bu seyirci sayısı. 25 sayı, 8 ribaund, 4 top çalma, 1 asist, 1 blok ile Jasaitis maçın yıldızı.Hafatnın MVP'si seçilebilir.

Rancik 15 sayı, 8 ribaund;
Wilkinson 11 sayı, 7 ribaund;
Washington 15 sayı, 4 ribaund, 7 asist;
Fatih 7 sayı, 4 ribaund, 3 blok;
Evren 7 sayı, 5 asist;
Murat 7 sayı, 1 asist

Rakipler ; Power Electronics VLC, Unics Kazan, Hapoel Jerusalem ( J Grubu )


İnanıyoruz. Bu sene de başarabiliriz.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO