Arda Avrupa'ya Giderken...

|
Arda sene sonunda Avrupa'ya giderse bunu hangi rasyonel nedene bağlayacağız. Kendini daha da geliştirmesi dersek, Süper Lig'in abartılı fiziksel engelini aşabilecek bir teknik oyuncu yeterli seviyeyi zaten kat etmiş olmaz mı, daha iyi bir yaşam dersek, Arda Türkiye'ye Paris'in Versailles semtindeki köşkünden inip mi geldi, veyahutta yıllık 2 milyon yuro almak ile 2,5 milyon yuro almak arasında bir gereksiz spor arabadan başka ne halt vardır. Daha çok sevgi dersek Liverpool'un Kop'u, Sami Yen'deki küçük bi'çocuğun sesinin kısılmasıyla eşdeğer midir. Sorun radikal bir düşünce sorunu esasen, gerçekten Galatasaray'ı sevip ona inanıyor muyuz, yoksa Galatasaray'ın galibiyetlerini sevip, gidebildiği yere kadar gidecek bir kulüp olduğuna mı inanıyoruz?

Galatasaray demek bence gidebildiğin yerin bir kaç kilometre ötesine geçmektir, Sam vardı ya LOTR serisinde, Frodo'ya şöyle diyordu Shire'dan yani doğup büyüdüğü şehirden çıkarken, "bu noktayı geçersem sanki bir daha geri dönemeyeceğim". Ama öyle olmadı döndü Sam, Shire'ın muhtarı bile oldu. Arda ne yapacak peki Tugay olup emekliliğinde Man.City'nin altyapısında görev alıp lüks gece balolarına mı katılacak, yoksa Bayrampaşa'da daha fazla vakit geçirip, halktan bir yer mi tutacak, sorun temel bi sorun, sorun Avrupa'dan gol yemeye alışıp, alışmadığımızın sorunu, ben Avrupa'dan gol yemem arkadaş, gol atarım onlara anca.stop.

Not:Uazının Arda'ya değil, Arda'nın geleceğini şekillendirecek olan genel algımıza karşı çıkan bir yazı olduğunu belirtmeye gerek var mı? olmasa da belirttim zaten.Avrupa'yı sevmeyin , beni sevin, tekrar stop.

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Özellikle fotoğraf güzel..

Bir yanım gitsin diyor bir yanım gitmesin. Kararsızım bende bu konuda..

DEPO