Kaptan Dediğin Böyle Olur..

|

Bildiğimiz gibi Arda Turan daha önce Serdar Eylik'i gece yarısı hastanede ziyaret etmişti. Aynı şekilde geçtiğimiz günlerde Emre Çolak'a son model araba aldığı haberi çıktı. Son olarak da Arda yeni bir sosyal sorumluluk projesinde öne çıktı. Daha önce de bir çok vakıf ile adı geçmişti. Ama kaptanlıktan sonraki 3. davranışı olacak bu vereceğimiz haber. Arda Turan bu konularda basına çıkmak istemiyor ama köylülerin sızdırması ile haberimiz oldu. Bakın ne olmuş ;


Burası Arda Turan’ın köyü... Köyün ileri gelenleri toplanıp Arda’yı aradı ve bir ricada bulundu. Arda da onları kırmadı. 1984 yılında Edirne’nin Havsa İlçesine bağlı 70 haneli ve 250 kişinin yaşadığı Bakışlar köyüne yaptırılan cami bahçesindeki imam evi zamanla harabeye döndü.

İmam evi olmayan köye gelen imamlar, burada daha fazla durmadı ve cami imamsız kaldı.

Son olarak 2 yıldır imamı olmayan köy camii için Arda Turan’ın köyde yaşayan yakınları devreye girdi ve milli futbolcuyu arayarak köy camiinin onarımı için 10 bin lira para istedi. Arda da bu isteği geri çevirmedi ve hemen istenilen parayı gönderdi. Gönderilen para ile 2 oda 1 salon olan tek katlı müstakil evin içi ve dışı tamamen yenilendi. Köyün imam evide olunca 5 hafta önce Bayburt’tan imam Resul Babaoğlu tayin oldu ve ailesi ile birlikte imam evinde kalmaya başladı.

Arda’dan köy adına para istediğini ve kendisini kırmadığını anlatan yakınları "Arda bu isteğimizi geri çevirmedi ve hemen ağabey diyerek parayı gönderdi. Onun sayesinde camimiz 2 yıl aradan sonra imamına kavuştu" dedi.

Daha önce köy camisinin imamının olmadığını belirten yeni imam Resul Babaoğlu, "Buraya tayin olduğumu öğrenince ilk olarak köye geldim ve imam evine baktım. İmam evi çok güzel bir şekilde onarım görmüş. Bende 2 çocuğum ve eşimi de alarak gönül rahatlığı ile köye geldik ve yeni görevime başladım. Daha önce köye gelen imamlar imam evi harabe olduğu için kalacak yer sorunu yaşıyormuş. Ancak ben Arda Turan sayesinde bunu yaşamadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.


İşte bizim futbolcumuz budur. Bizim kaptanımız budur. Örnek insan olmak budur.. Galatasaraylılık budur..

Ama ;

Yarın gazetelerde;
Arda Turan tarikat kurdu ve köye imam gönderdi, Turan tarikatını sizler için araştırdık, Ayinlerinde kaç tane çubuklu formalı insan öldürdüler v.b. haberler görürsek kimse şaşırmasın..

Kaynak

4 yorum / Yorum Gönder:

erŞen dedi ki...

:))))

Vedat Okyar'ın cenazesinede çelenk yollayan tek kaptandı.Helal olsun Kaptan.!

Adsız dedi ki...

lojman için köye gidecek imam gitmesin daha iyi

:(

Selocan dedi ki...

Büyük adam bu. Bir yanım gitsin Avrupa görsün diyor, diğer yanım kalsın bizim Gerrard'ımız Raul'umuz olsun ömür boyu diyor.

Gala's dedi ki...

@ erşen. evet bak o da vardı onu unutmuşum..

@adsız
kardeşim konumuz imamın karakteri değil ardanın karakteri

@selocan
bence kalmalı bizim gerardımız raulumuz olmalı. gidecek varsa mehmet topal servet gitsin avrupaya..

DEPO