Bu Çocuğa Dikkat!

|

İki maçtır Galatasaray'ı izleyenlerin gözüne genç oyuncular çarpıyor. Bunlardan bir tanesi ve en önemlisi şüphesiz Emre Çolak. Dün 30. dakikada oyuna girdi ve muhteşem oynadı. 30 Metreden de golünü attı. Attı golünü Arda abisine koştu. Şimdilerde saçını kestirmiş ama 1-2 sene sonra onu da elinde traş makinası ile görmek mümkün. Çok iyi top dağıtıyor ve oyun zekası muhteşem. Orta sahanın ortasından tam bir modern 10 numara gibi oynuyor. Duran topları muhteşem kullanıyor. Milli takımın alt kategorilerinde de göze çarpan bir isim. Röpörtajlarına göre şımaracak bir izlenim vermiyor. Arda Turan gibi bir hal takınıyor. Antrenmanlara giderken para bulamadığını da unutmamış. Komple bir futbolcu doğuyor bu sene.

Henüz 18 yaşında ve Rijkaard'ın İniesta'sı olmaya aday. Fiziğini biraz geliştirsin mükemmel oyuncu olur. Eurosport spikeri de bunun farkına vardı dün. Aziz Yıldırım için rüyalarına yeni bir tanesi daha eklenmek üzere. Allah nazardan saklasın Emre'yi. Leverkusen maçıyla kamptan 2. raporu verecektim ama dün onu izleyince dayanamadım yazdım. Ayrıca Serdar Eyilik'i de bir yerlere yazın. O da büyük potansiyelli. Neyse Emre ile devam edelim. Henüz 17 yaşında ama uluslararası tecrübesi bir hayli fazla. 5 yıldır alt yapımızda forma giyen Emre Çolak, U17 ve U18 Milli Takımları’nın formasını 55 kez giymeyi başardı. Bakın Emre için Hagi ne diyor ;


"Bu çocuk frikiklerde beni taklit ediyor,Tıpkı Kopyam.Bu çocuğa dikkat edin,özel çaba harcayın..."
Gheorghe Hagi


Emre'yi Galatasaray dergisinde 2005 yılında görmüştüm ben. O zamanlarda malum Emre'ye benzetiliyordu. Sonu benzemesin. Onu örnek aldığını söylemişti henüz 14 yaşındayken. Ama bakın şimdi neler diyor ;

"DAVUTPAŞA Lisesi’nde okuyan Emre Çolak, 10 numaralı formayı giymeyi sevdiğini, ancak son ana kadar gözünün Emre Belözoğlu’nun 5 numarasında olduğunu da itiraf ediyor. Belözoğlu’nun F.Bahçe’ye transferini içine sindiremediğini söyleyen Emre Çolak, "Emre abiyi çok beğenirdim, ama o Fenerbahçe’ye gitti. Bu hareketiyle benim gözümde de bitti. Bundan sonra 5 numaralı formayı verseler bile giymem. Emre Belözoğlu’ndan soğudum" diyor.

"
Yani yeni bir Arda geliyor.Ayrıca ekliyor ;

"Uluslararası tecrübem çok. Ben G.Saray A takımında oynayacak durumdayım. Kendimi gösterecek güvene sahibim. Yeter ki abilerim ’gel’ desin. Hiçbir şeyden korkmuyorum. Benim gibi gençlere güvensinler. Arda benim idolüm. Kendisiyle çekişirim. Onunla sık sık konuşuyorum. Her seferinde bana, ’Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. Neler çektiğini biliyorum. Sabırlı ol, sıra sana da gelecek’ diyor. Ben kendime çok güveniyorum. Takımın yıldızı olan Lincoln’den aşağı kalır yanım yok. Bana inananlar, ’Lincoln’ü geçersin’ diyorlar. Onu zorlarım. Bana göre Lincoln’den fazlam var, eksiğim yok. Yeter ki, bana destek versinler.Portekizli Ronaldo ile Brezilyalı Ronaldinho’yu çok beğeniyorum. Futbol yapım itibariyle Deco ile Nani’ye benziyorum. Beni ben yapacak olan güven, zaman ve ilişkiler olacak. Böylesine hızlı bir çıkış yaptıysam kendime olan güvenim sayesindedir."

Emre Çolak Ulan!!! diyor ve yazımı tamamlıyorum. Tekrar tekrar Allah nazardan saklasın. Bu çocuğun adını unutmayın.

2 yorum / Yorum Gönder:

Özgür Şeker dedi ki...

Bana hep ''Neden Galatasaray?'' diye soranlar oldu.İşte bu yüzden.

Huyu benzemesin malûm emreye :)

Adsız dedi ki...

Çin Konsolosluğuna Gidiyoruz!

İçimiz kan ağlıyor!

Kendi soyumuzdan olan müslüman türk kardeşlerimiz haince, acımasızca, şerefsizce katledilmekte ve bu olaylara maalesef tüm dünya seyirci kalmaktadır.

Bu yaşananlara artık bir dur demenin, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermenin ve bir kıvılcım olmanın vakti geldi.!

Cumartesi günü 14:00’de Tarabya’da bulunan Çin Konsolosluğuna gidip protestoda bulunacağız. Galatasaray’lı olup olmaması hiç önemli değil herkes eşini dostunu, arkadaşını alıp cumartesi günü Tarabya’da olmalı!

ultrAslan

Adres Bilgileri :
Memduh Paşa Yalısı Mısırlı Cad. Tarabya İstanbul
Tel : 90 212 299 21 88

DEPO