Tribün #16 & Parçalı Forma

|

'Canaydınzede' günlerimizden birinde bir Bursaspor maçında açılmış bu pankart.O dönemde Galatasaray parçalı formanın yanına çubuklu forma yapınca taraftar bir hayli kızmıştı.Nasıl bir mantık ki bu parçalı formanın yanına çubuklu yapılıyor? Ajax'a bakın adamlar her maç aynı formayı giyiyor. Ben kendimi bildim bileli hep aynı forma. Tamam değişiklik olmasın mı? olsun ama kendi özdeğerlerimizinde dışına çıkmayalım. Beyaz forma olsun sarı forma olsun, siyah forma olsun, kırmızı forma olsun. Mor olmasın, pembe olmasın, yeşil olmasın, lacivert olmasın.

Şimdilerde mor forma söylentileri var büyük bir kısım karşı mor formaya bizde karşıyız doğal olarak. - mor ne lan?- Bana kalsa her maça parçalıyla çıkardım.

Parçalı formamız Sarı-Kırmızı renklerin birlikte göründüğü en güzel formadır. O forma en çok Metin Oktay'a yakışırdı ve onun izlerini taşımakta. Parçalı 100.yılla birlikte kısa aranın ardından geri döndü. Gerets'in takımında ve önceki sezonlarımızda giydik. 2008-09 sezonundaki parçalı forma ise dizayn olarak eski parçalımıza benziyordu fakat nasıl bir mantıkdır ki 2 sezondur parçalı forma yapıp, altına güzel güzel beyaz şort giyip formanın arkasına berbat bir siyah font kullanıyorsun.100.yıldaki font güzeldi adidas'ın default fontu olsada siyah beyazla irileştirilmişti ve güzel durmuştu.

Mor forma söylentileri varken, formaların tanıtımına az bir süre kala ''Yaşasın Parçalı Forma!'' diyoruz.

2 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Parçalıyla parçala.. parçalıyla parçala..

Selocan dedi ki...

Bu sene büyük hayal kırıklığı olacak 08-09'dan sonra. sırt kısma reklam da almışız görüntü olarak berbat olacak parçalı formayı ne kadar güzel yaparsan yap o reklam işi bozacak. Mor forma nedir yahu açık renk forma istiyorsan düz sarı yap Bu takıma mor formayı bile layık gördüler ama sarı forma üvey evlat muamelesi görüyor.

Yap işte parçalı, düz sarı düz kırmızı, ve beyaz. İşin acı tarafı Aziz Yıldırıma deseler mor forma yapalım mı alayını kovar bizdeki bu zihniyeti anlamak zor Adnan Polat nasıl kabul edebilir böyle birşeyi.

DEPO