Abiler

|
90'ların başından beri alt yapıdan gelen oyuncuların uzun süreli olarak bu kulübe hizmet etmesi ve futbolu bırakmalarını konuşacağız. Daha öncesinde Tanju gibi bir hain var ama Metin Oktay gibi de bir ruh var. Ben hatırladıklarımı yazacağım.

O zamanlarda takıma çıkan oyunculardan Okan Buruk.. Uzun süre bize hizmet etti ve efsane kadromuzda yerini aldı. Daha sonra bir şampiyonluğu bize kaybettirip İnter'e bedelsiz gitti.Sebebi çok açıktı. İyi bir kariyer şansı vardı ve iyi de para veriyorlardı. O zamanlar "sağlıklı yaşam için futbolculuk yapmıyorum" diyerek, paranın önemli olduğunu söylemişti. O gün nefret etmiştim kendisinden. Daha sonra ezeli rakip Jimnastik'e gitti. Ve anlamsız bir şekilde geri döndü. Taraftar bir çok protesto yaptı ama yönetim sürekli arka durdu. Ciddi bir yöentim hatası vardı. Okansız diye pankartlar yapıldı. Ve sonunda onu A takıma çıkartan Kalli onu kvdu ve Okan İBB ' nin yolunu tuttu. Bundan sonra ne olacağı umrumda değil ama en azından birazdan sayacaklarım gibi çenesini çok kullanmıyor.

Hakan Ünsal.. Geldiği ilk dönemde BJK'li olduğu söyleniyordu. Uzun yıllar hizmet etti ve Avrupa'ya gitti. Geri döndü Terim ile. Pek de başarılı olamadı. Kadro dışı kalmalar v.b. Daha sonra kısa dönem Rize'de oynadı ve futbolu bıraktı. Önemli olan kısım futbolu bıraktıktan sonraki kısım. Mayıslar yazarı Atahan abi NTVSpor'da bir röpörtajını göstermişti. Resmi dergimizden hemde. Hakan Ünsal asla gazetecilik ve yorumculuk yapmayacağını söylüyordu. Yapsın önemli değil ama keşke bu sözü söylemeseymiş. Yapsın da düzgün yapsın. Skibbe geldiğinden beri sebepsizce her maç yükleniyor. Aynı şekilde yönetim ve Kalli'ye de. Yusuf'un geri dönüşünü bile Skibbe'ye bağladı. Bursa maçında savunmamış v.b. Benfica'yı yendik çatır çatır oynayıp. Benfica takım değil dedi. Halbuki Reyes ve Aimar vardı.. Daha sonra arkadaşı!!! Bülent Korkmaz geldi ve eleştiriler kesildi. Direk olarak Lincoln ve yönetime sallamaya başladı. Üstteki resimde jübile yapılan Suat'ı kullanmıştık. Ama bu arkadaş da jübile yapılmayanlardan. Neyse biz bozukoğlu emre ve fuckyel'i teğet geçip Hakan Şükür'e gelelim.

Tarihimizin en büyük golcüsü yaptıklarını görmezden gelemeyiz ama o da yönetime kırgın olanlardan.. Şu sıralarda basında bize sallamakla meşgul ama onun hakkında pek yorum yapmıycam. Çünkü Kral o. İleride bu kulübün başkanı dahi olabilir. Bülent Korkmaz.. Jübile yapılmayanlardan. Daha düne kadar hocamızdı. Gittiği ilk dönem çok lafı dokundu ama bugünlerde büyüklerim ne derse o olur diyor. En doğrusunu da yapıyor. En azından taraftar onu hala seviyor. Maldini'ye Milan'ın yaptıklarını hesaba katarsak... Ergün ile pek sorun olmadı. Antep' e gitti ve futbolu bıraktı. Bir ara Hasan bana küfür etti demişti ama pek yankı uyandırmadı. Şimdilerde antrenörlük yapıyor.

Hasan Şaş... Çok öenmli oyuncu, bize verdiklerini yazmayacağız ama bir konuşursam Galatasaray'lı olmaktan bıkarsınız diyor. Konuş ulan. Seviyoruz biz seni. Ama gitmen gerekti artık Hasan'ım. Kimsenin babasının malı değil herkez gidiyor. Sen de gittin. Bundan sonra susacaksın büyüklerin ne derse onu yapacaksın. Seni Ankaragücü'nden alıp yıldız yapan bu kulüptür. Bunu asla unutmayacaksın.

Necati ve Ümit Karan.. Ayrıldılar ve sallamalar başlamış. Florya'ya dahi alınmayan Süleyman Rodop bunları konuşturup ortalığı karıştırmak istiyor. Zamanında Fatih Altaylı iyi dövmüştü bunu. Sanırım şimdi de bir Haldun Üstünel'in devreye girmesi gerekiyor. Anlayacağınız giden konuşuyor. Bunun sonu yok. Yönetim eski yönetimlerden çok daha vefalı ve sanıyorum ki yakın zamanda bu oyuncuların hepsine jübile yapacaktır. Gönüllerini alacaktır. Ama onlar şu an sussun. Medyada Selçuk Yula, Gürcan, Rıdvan nasıl FB'yi savunuyor. Onlar da laf söyletmesin Galatasaray'a...

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO