Arda Kaptan Oluyor?

|

Fanatik Gazetesinin haberine göre;

Başkan Polat, Galatasaray´da yeni kaptanı seçti. Genç yıldızla yapılan 5 dakikalık bir görüşme sonrası, Arda Aslan´ın 1. kaptanı oldu.

Sezon içerisinde birçok kez tartışma konusu olan, pazubandın Lincoln’e verilmesiyle iyice tartışılır hale gelen kaptanlık sorunu çözüme kavuştu. Başkan Adnan Polat, Arda Turan’la yaptığı 5 dakikalık görüşmede, genç yıldıza, “Kaptanlığa hazır mısın?” diye sordu. Sarı-Kırmızılı oyuncunun verdiği, “Kulübüm için her türlü fedakârlığa ve sorumluluğa hazırım başkanım” cevabının ardından Polat, “Tamam o zaman, artık kaptanımız sensin. Hayırlı olsun” diyerek kararını açıkladı.


Artık ne kadar inanır ne kadar güvenirsiniz bilmiyorum ancak eğer olursa taraftarın büyük bölümünün istediği kişi kaptan olacak.

Arda'nın 2. kaptanlığı kabul etmeyeceğini açıkladığını biliyoruz.Olası muhtemel olaylardan biri Arda'nın kaptan olması ancak Ayhan'ın durumunun ne olacağınıda merak ediyorum açıkçası..
Habere göre Kewell'ın da takımda 2. kaptan olacağı yazıyor.Ben yönetimin Ayhan'ın bu kadar geri planda kalmasına izin vereceğini düşünmeyenlerdenim. Galatasarayımız için hayırlısı olsun diyelim.

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Sanırım haber gerçek. Lig TV de Ömer Güvenç bunu başkana sordu. O da Arda ile ilgili çok iyi şeyler olacak dedi.

DEPO