kızlar.

|

kim sıkılmadı ki bu geceden de...
bir "hayır" daha alıyorum senden, haneme. reddediliyorum yine bu hengamede.

seni görüyorum, geçtiğim yerlerde ya da hastalıklı, sağlıksız beynimde. bir figür kalmış senden, tüm sevdiğim kızlar orada. toplanıp yiyorsunuz başımı. sizin karşınızda hâlâ mahçup ve haksızım biliyorum. hâlâ sizlerle ilgili bir şeyler düşünüyorum, biliyorum mesela hiçbiriniz beni düşünmüyorsunuz, ne kadar umutsuzca. sizin sıradışı sevgiliniz miydim? ya da siz sevgileri terk mi etmiştiniz? umarsızcasına, böyle ezici üstünlükle. haz alarak, birini aldatarak, kandırarak.

evet vakti zamanında her insan kandırmış olabilir, kandırılmışta. siz gecmişteki hatalarınızdan veya gecmişinizden sonra ne kadar değiştiniz?
büyüdünüz ve anlaştınız, her şeyi zorlaştırdınız. rekabet ortamında pazarlık yaptınız. çirkin olduğunuz hâlde, kimse size çirkinsiniz diyemedi, sizlerde bu gerçeği biliyordunuz. kimseye "niye" diyemediniz. birileri sizi aldatınca, ağlayarak söz verdiniz her erkeği kırmak için artık "ant" içtiniz. sebepsizce terk ettiniz, hastalıklı toplumun neferleri, ilişkilerin zehirli tomurcukları oldunuz.

adem ile havva kadar ihtiyacınız olduğu hâlde, sizin de bildiğiniz hâlde...

1 yorum / Yorum Gönder:

Thiam Jaba dedi ki...

yürü be

DEPO