Galatasaray 3-2 Fenerbahçe

|
 Galatasaraylı Fatih,  yuvasına dönmüştür." dediğinden beri İmparator, ayaktayız hep birlikte. Karadeniz'de ya da suyun öteki yakasında 2 farklı geriye düşmek sorun değil bizler için. Galatasaray'ın yerde kalmayacağını biliyoruz çünkü. Öyle ki 10 kişi kalmak ya da haksızlıklara uğramak bile korkutmuyor bizi. Çünkü Galatasaray her dönemde rakiplerin dışındaki etkenleri de yenmeyi bildi.

Top rakipte olunca hiç tedirgin olmuyoruz. Çünkü birazdan öldürücü pres başlayacak ve top bize geçecek. Selçuk araya bırakacak ve büyük takım çift forvet oynar mantığını benimsemiş Galatasaray'ın forvetinden birisi araya kaçacak. Gerisi rakip kalecinin sürdüğü bal miktarına kalıyor.

Rakımın 1800 civarı olduğu bir bölgede buzlar tarih boyunca ilk kez eridi dün gece. Galatasaray taraftarı vardı çünkü. Eskiyi özlemle anarken meşaleler çıkmıştı bir anda. Kupa bizimdi ve bir kupayı meşale dumanı altında, kokusunu koklayarak almaktan daha güzel bir şey olamazdı.

MEŞALE SUÇ DEĞİLDİR !


3 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

meşale tehlikeli bir madde özendirmemeye dikkat edelim lütfen...

Özgür Şeker dedi ki...

oldu.

Gala's dedi ki...

"Hanımların dikkatine, overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk, paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok çekilir. Beş dakikada yapılır, hemen de teslim edilir."

DEPO