Ultras Project / Stay Ultra

|

Belki de onlardan bahsetmek için geç kaldık. Yaz sezonunda çıkardıkları ürünler ile geliyoruz! mesajını çakmışlardı zaten. Futbolun entellektüel kısmından çok biraz daha tribüne yakın biraz daha samimi bulduğumuz biraz daha bizden bir hareket Ultras Project. Marka demiyorum dikkat ettiyseniz bizler için bir hareket. Çünkü bu adamlar içimizden, tribünden. Tribün hakkındaki görüşleri ve amaçları bizimkinden pek farklı değil.

Tribünlerimizdeki casual kıyafet eksikliğini doldurma çabalarındalar. Hem tribünde hem günlük yaşantımızda giyebileceğimiz hoş kıyafetler tasarlıyorlar. Sloganları stay ultra. Şu açıklamaları onları fazlasıyla açıklıyor aslında; "Tişörtlerimizin, giydiğimiz kıyafetlerin üzerindeki anlamsız metinlerden, görsellerden bıktık. Biraz da derdimiz bununla."  ve bu doğrultuda çabalıyorlar anlayacağınız.

Kışlıkları ufak bir rötarla da olsa bu haftasonu çıkardılar. Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim favorim"Hide Yourself". "Old School" ve diğer modellerde fazlasıyla hoş görünüyor. Bu arada bu ürünler herkeste olmayan ürünler olacak çünkü ikinci baskıları yok. Gözünüze kestirdiğiniz parçalar varsa elinizi çabuk tutmanızda fayda olacaktır.

Bu güzel ürünler için ve Türkiye'de Ultras alt kültürünün yerleşmesi için verdiğiniz çaba için ayrıca teşekkürler Ultras Project.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO