Your Nightmare is Back Again !

|
Sen bu sene bu ligin ikincisi olmakla, bu ligin gönüllerdeki şampiyonu olmakla, bu sezon salonları değil, tribünleri dolduran ve taşıran binlerce gencecik bedenin yüreğinde kocaman yer edinmekle kalmadın Galatasaray. Sen bu sezon Şereftir Seni Sevmek bestesini Yetmiyor ki Stadlar nakaratıyla oldurttun. Yükseldi sesimiz sayende salonu aşıp ta ufuklara kadar. Sığmıyoruz tepkisiyle beraber yanyanaydı Milyonlarca taraftarın, bağırıyorlardı hem de Kolkola. Kupalara layıktın çünkü sen, Şanlı Galatasaraydın. Korkmamalıydın bundan sebep. Ölmezdi Sendeki Bu Büyük Taraftarlar. Muhteşem Taraftarın Yine Yanındaydı, İneltiyordu Şampiyonluk Nağmeleri de Ali Sami YEN'in ruhunu. Zaten Aşklar Hep Yalan Dolandı, Sonu Hep Acı Hüsrandı ve Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece Galatasaraydı...

Önüne, parayı verenin adını yazanlara; ligi ve ligi yönetenleri kadrolaştıranlara acaba dedirttin sen Galatasaray. Hepsini dine imana getirttin ya işte o an sana daha bir bağlandık Galatasaray. Onurun, alın terinin, kasların ve ruhdaki gücün hala önemli olduğunu onlara hatırlattın ya biz sana bir kez daha ulan dedik Galatasaray. Sen olmazsan diye bitirir olduk ulanla başlayan cümleleri.

Sen bu renklere aşkın her salonda, her sahada var olduğunu, var olacağını milyonlara gösterdin ya... sığmadın ya salonlara... işte o an zaten bizdik şampiyon! Ve el gün öğrendi ya bu onurlu mücadeleden sonra "Rakibin Galatasaray ise son dakikada kazanırsın-kaybedersin fark etmez, ama son ana kadar tir tir titreyeceksin!!!" sözünün gerçek anlamını. İşte o bize yeter de artar Galatasaray.

1 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

DEPO