Selçuk İnan Galatasaray'da

|
Bu yazıyı yazan adama ülke içinden bir futbolcu söyle deselerdi, bu isim Selçuk İnan'dan başkası olamazdı herhalde. Savaşan ve yaratan orta saha kurma yolunda büyük bir adım atılmıştır bu transferle. Bonservis ödenmemesi başka bir övünç kaynağıdır. 5 yılda alacağı paraları toplayıp, üzerine hayali menejer ücretleri ekleyerek Karabük'ten yenilen kazığı gölgelemek isteyen medyanın dizlerini titretmesi de başka bir ilginç noktadır. Olaya biz tarafından bakıldığında ise, yerli ve milli bir oyuncu olması yürekleri kıpır kıpır etmiştir.

Yüzleri eskiyen, saç baş yoldurtan adamların devrinin kapandığının göstergesidir Selçuk İnan'ın Avrupa'ya ayak basışı. Tüm bu olumlu noktaların yanında temkinli olmakta da fayda var elbette. Geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerden bir çıkarım yapılması gerekirse, bizim de bilmediğimiz, fiziksel olarak açıklanamayacak başka şeylerin de uyuşması gerekiyor. Dileğimiz Cana-Culio ikilisini üçleyerek bu halkayı tamamlamasıdır.

Son yıllardaki başarısızlığımızın sebeplerine indiğimizde yüz eskimesi, doymuşluk ve forma bilincinin olmamasıyla karşılaşıyoruz. Bunu önlemek için oyuncunun zirve yaptığı dönemde elden çıkarmak ve bunu tüm kadroya yayarak belli bir disiplin oluşturmak gerekiyor.

Umarız Selçuk İnan Galatasaray kulübüne yakışan, bazı değerlerin farkında olan ve formasını sahada sıkıp musluktan akar gibi ter boşaltan bir kişilik sergileyecektir. Önemli olan da budur zaten. Çünkü bu takımda oynamak için seçildiyse, zaten kalitesi en üst düzeydedir. Hayırlı Olsun.

1 yorum / Yorum Gönder:

and1905 dedi ki...

"Dileğimiz Cana-Culio ikilisini üçleyerek bu halkayı tamamlamasıdır."

ben bu üçleme için daha fazlasını istiyorum.bu başkan buna inandırdı.

DEPO