GELECEK

|


Futbol takımımız ekonomik olarak büyük sıkıntılar çekerken altyapımızla övünür dururduk. Önümüzdeki on yıl kurtulacak derdik. Geleceğimiz onlar olacaktı. Ancak jenerasyonlar bir bir kayboldu gitti. Saçma sapan kiralama politikaları ve istikrarsızlık bunda en büyük etkendi. Zira Ali Yavaş, Fatih İbradı, Zafer Koç gibi isimler incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden yok edildi. Gelecek kaygısı çeken, şansını yanlış yerlerde deneyen ve ABİ(!)leri abi olmayan gençler umudumuz olmaktan çıkıp uçuverdi gökyüzüne.

Her şeye rağmen Fatih Terim zamanında kurulmuş sistem mükemmeldi. Tabana yayılmıştı ve berbat dahi yönetilse yıkılması yıllar alırdı. Öyle de oldu. Sürekli yapılanmayla düşüşe geçen altyapımız ölü haliyle son meyvesini verdi. Galatasaray A2 takımı 38 maçlık sezonu lider bitirdi ve finale kaldı. Diğer grubun lideri Kayseri Erciyesspor'u Antalya'da oynanan maçta 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Şimdi ise son bir yapılanmaya ihtiyacı var. İmparatorun gelişinden sonra yukarıdaki kişilerin isimleri dillendirilmeye başlandı. Temennimiz odur ki gerçekleşir ve yeniden altyapımızın her yönüyle övünür hale geliriz.

Mevcut isimlere baktığımızda Semih Kaya ve Musa Çağıran iyi bir dönem geçirdiler. Bunun sonucunda A takımda rotasyon oyuncusu olmayı hakettiler. Sinan Osmanoğlu, Cem Sultan ve Anıl Dilaver ise altyapıdaki misyonlarını tamamladılar. Umarız yeniden yapılanacak Galatasaray'da kendilerine bir yer bulurlar.

TEBRİKLER ve TEŞEKKÜRLER ŞAMPİYON !

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO