Gecenin Sonu

|
Bu gece en uzun gece oldu hayatımızda. Uyumayı da beceremedik. Bir gece 1 sene sürer mi lan dedik kendi kendimize. Sürdü işte. 1 sene boyunca karanlıkta Galatasaray'ı aradık durduk. Bulamadık da. Yoktu çünkü. Vardı ama karanlıktan göremedik değil. Yoktu 1 senedir ortalarda. Sonunda gece bitti. Güneş doğdu. Ancak gözlerimizi açıp Galatasaray'ı görmek ayları alacak. Geçen sezon bittiğinde ligin başlaması için doğması gereken 70 küsür güneşin bizlere nasıl geçeceğini düşünüyorduk. Geçti geçmesine ama doğmamıştı güneş. Bu sene de aşşağı yukarı aynı sayıda doğması gerek güneşin. Ancak gözler kapalı. Bekliyoruz sabırla Galatasaray'ı.


Sezon bitmiş, İmparator gelmiş. Son maçta kalmak isteyenler bir tarafını yırtmış. Gözer kapalı. Fethedecek yine gönülleri İmparator. Kendisine kral olarak seçmiş Johan Elmander'i. Ancak aynı hızla devam etmeli. Önce içeridekiler temizlenmeli. Yeniçeri kaldırılmalı. Vaka - i Hayriye ile kurulmalı Sami YEN'in askerleri. Vurulacak yumrukla masalar kırılmalı. Ağızlardan sakızlar alınmalı.

Giderken arkasından güle güle demeyeceğimiz oyuncular gönderilmeli. Daha gelmeden siktiri çekeceğimiz adamlar gelmemeli. Alırsın oyuncuyu, iyi çıkar-kötü çıkar ancak karakter konusu çok önemli. Bu sebeple şimdilik başımıza tac ediyoruz Elmander'i.

Hoşgeldin Elmander !
Hoşgeldin Galatasaray !

3 yorum / Yorum Gönder:

Nevzat dedi ki...

Elmander cok iyi is yapar.
Isvecde yasadigim icin iyi taniyorum.
Adam gercekten bir takim oyuncusu. Kral'dan sonra onun kadar kosan bir oyuncumuz oldu. Hayirlisi.

Umut Naderi dedi ki...

Dostum yazını beğendim, müsaaden ile kendi bloğuma buradan bir kaç ekleme yapacağım.. teşekkürümü iletiyorum ve ziyaretini bekliyorum :)

http://kaledenkaleye.blogspot.com

Gala's dedi ki...

Bu sitede yazılan tüm yazılar ve materyaller kimsenin değildir. İzin almaksızın herbir şey yapılabilir.

DEPO