uA - HELL, uA SultanS, Parçalı - Zaman Ayrılık Zamanı...

|
Zaman ayrılık zamanı..


Bu zamana kadar herşey düzelir ümidi ile bekledik. 90'lı yıllarda başlayan birlikteliğimiz, başladığındaki gibi olur tekrar diye düşündük. Hep birşeylerin düzelmesi ümiti ile devam ettik olmadı,gördük ama yine de durduk,hep bizi bağlayan birşeyler vardı.


Son 1-2 senedir aramızdan kopanlar oldu. Gidenlere üzüldük ama Galatasaray için varız dedik, kenetlendik.


Hep bir ümitle bekledik.


Tribün adına ümitlerimiz tükenmeye başlamıştı ki bir taş parçasına ümit bağlar olduk, yeni stad yeni heyecan olur belki düzeliriz dedik, hep 2001'in hayaliyle yaşadık.


Galatasaray'a ve tribününe hizmet etmekten hiçbir zaman birşey beklemedik. Çünkü, sevgimizin karşılıksız ve tarifsiz olduğunu biliyorduk.


Ama, son yaşanan 3-4 olay sonrası boşuna beklediğimizi anladık. Bizim sevdiğimiz aşık olduğumuz Galatasarayın ve Galatasaraylılığının bu olmadığını, Galatasaray sevgisi ile hipnotize olmuş zihinlerimizin bile bunu anladığı yerde durmamızın bir manası olmadığını yaşadık ve gördük.


İçimizdeki Galatasaray aşkı elbette bitmez Galatasaray var oldukça ama artık tribünsel olarak yokuz.


Son kez de olsa "Yine düştük yollara" ama bu kez bu yolun dönüşü yok.


SultanS





Galatasaraylılığı yaşam biçimi olarak seçen, Galatasaray'a sonsuz sevgi ve saygı ile aidiyet hisseden birkaç arkadaştık. Zamanla genişledik.


Aramıza aynı değerleri paylaştığımız güzel insanlar katıldı. Bir aile olduk.
Birlikte olmanın gücü ve Galatasaraylılığın feyzi ile bir elden gelenden daha fazlasını yapmayı kendimize amaç edindik.


Düsturumuz, Galatasaray'a daha faydalı olmak, değer katmaktan başka bir şey olmadı hiçbir zaman.
Bu süreçte kendimize isim olarak, ezberlerin bozulduğu, tarihin yeniden yazıldığı, tam manasıyla devrimlere ev sahipliği yapan mabedimizin beynelmilel literatürde lakabı olan ''HELL'' ünvanını seçtik.


Zaman içinde, elimizden geldiğince bazı işler yaptık. Karşılıksız, sade ve naif bir sevgi uğruna birer küçük adım atmaya çalıştık.


Artık o küçük adımların sonuna geldik.


Cehenneme veda ettiğimiz bugünlerde, ''HELL'' isminin de akıllarda bir hoş seda olarak kalması yerinde olacaktır.


Galatasaraylılığa sahip çıkmanın son derece önem kazandığı günümüzde, bu mefhuma lâyık olabilmek adına gurubumuzun faaliyetlerini sonlandırma kararını almış bulunmaktayız.


Galatasarayımız için bir taş koyanı bile takdir etmek gerekliliğinin bilincinde olarak eski başkanlarımız ve idarecilerimiz ile bugüne kadar gururla sahip çıktığımız değerlerimize vefa göstermek gerekliliği bu kararımızı kesinleştirmemizde etkili olmuştur.


Sade bir arkadaş grubu olarak başladığımız bu serüvende başladığımız noktaya, edindiğimiz sayısız mutluluk, onur dolu hatıra ve dostlukla dönüyoruz.


Galatasaraylılığın olanca sıcaklığıyla sevgi, selam ve saygılarımızla;


uA HELL // 2005-2011



Büyük Galatasaray taraftarına;

2005 yılının bir bahar ayında, bir çay bahçesinin sakin bir köşesinde filizlenen ve kurulduğu günden bu güne amatör bir ruh ile modern futbola ve endüstriyelleşen tribünlere karşı, naçizane bir duruş olan grubumuzun faaliyetlerine son verme kararı almış bulunuyoruz.

Bizim için Galatasaray bir tutkudur. Bizler bu tutkuyu beze ve kağıda dökebilen, tribünlere yazabilen şanslı Galatasaraylılardık. Bir ismimiz vardı, artık o yok.

Yaşasın Galatasaray Tribün Emekçileri!


Parçalı





http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=73398

4 yorum / Yorum Gönder:

Ozan dedi ki...

iyi oluyor tribünlerde temilik ev uyanış başladı uA miyadını doldurdu artık yeni bir oluşum başlaması kendi rantlarını düşünen değil galatasaray'ı düşünen taraftarlar lazım bu takıma

Adsız dedi ki...

KARSI'dakiler de gitti... Kimsenin birsey söyledigi'de yok.. Varsa bildiginiz YAZIN!

NorthCyprus dedi ki...

uA Kıbrıs da fesih kararı almıştır.

Adsız dedi ki...

Be convenient rolling in it respecting the most challenging and gainful trial of your life. Husband unsurpassed verifiable the masses airing to make provisions for you meet for the benefit of a bag in filmmaking, acting suitable photograph, screenwriting, producing, cinematography, 3D innervation or complementary theatre. You can enroll in a short-term workshop or dish out [url=http://univ-prog.disl.org/] cialis no prescription[/url] sole, two or three years dedicated to perfecting your art, in preference to of high-minded reading books and attending lectures.

DEPO