Kaldığımız Yerden

|



Biz yıllarca Galatasaray Ruhu'ndan bahsettik. Bununla övündük. No al calcio moderno kavramının ligimizdeki karşılığıydık. Karakterli futbol en önemli özelliğimizdi. Hep derim Galatasaray bütün bu fener yandaşı medyanın en büyük düşmanıdır ve her daim bunların suratına bir tokat gibi çarpmayı bilmiştir. Dün Serhat Ulueren denen şahıs Galatasaray'ın artık büyüklüğünü kaybetmeye başladığından bahsetti. Eminim Rıdvan falanda aynı yorumun lacivertini yapmıştır.

Galatasaray'ımız kendine hiç yakışmayan bir oyun ortaya koydu. 2.ligde yapılmayacak pozisyon hatalarıyla yenilen ilk gol, 35'lik Ceyhun'u 35 metre şaha kaldıran bir orta saha. Aykut bir kerede farklı gol ye be kardeşim. Reflekslerine diyecek bir şey yok, Allah nazardan saklasın ama yan top 7 senede bi arpa boyu ileri gitmez mi ? Ali Turan tuhaf, Hakan Balta yürüyecek mecali yok , Emre Çolak kanat topçusu değil, Arda yorgun, Cana istenen düzeye erişemedi. Ve her şeyden öte takımda hırs denen şeyin h'si yok.

Uzun zaman sonra ilk defa bu kadar karamsar bir sezon başı yaptık. Sitemli konuşmamız, sevgiliye duyulan sevgidendir. 1.likten ötesi bizi mutlu etmiyor, savaşarak kazanılan puanlar, karakterli futbolsa bizim umut ettiğimiz. Kaybedilen 3 puan dileğimiz ki bazı şeylerin; üstü örtülmeden daha iyi görülmesini sağlasın , idari ve teknik yönetim şapkasını önüne koyup bir daha düşünsün, Galatasaray'ımız hakettiği yerlere ulaşsın.

2010-2011 Sezonunda
Galatasaray Ruhu ile!

2 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

Hersene giderek kötüye gidiyoruz medyadaki kötü yorumları kendimize yakıştıramasakda durum vahim , neden skoru koruyamiyoruz neden bir maçımızıda gol yemeden bitiremiyoruz, takımda atanda yok tutanda yok, baroşuda nekadar sevsemde yeter be artık kardeşim linderotu geçicek bu gidişle bir maç oynar beş maç yatar oldu iyice.

erŞen dedi ki...

Adsız kardeşim her sene dediğin 2 sene kötü geçti şurada.Biz zor zamanların takımıyız üç beş tane tarafı belli olan adamın sözüyle Galatasaray değer kaybetmez.Galatasaray en kötü battı bitti denilen dönemlerinde şampiyon oldu. Yine öyle olacaktır yeter ki birlik olalım .

DEPO