Bize Galatasaray'ı Geri Verin

|


Seçim zamanında Haldun Üstünel'i koz olarak kullanıp seçim kazanıldıktan sonra Adnan Sezgin'e döndünüz.

Taraftar ''Hürriyet alma, aldırma'' diye kıçını yırtarken geçen sene kameralar karşısında Galatasaray'a küfür eden insanımsının masasına oturup röportaj verdiniz.

Pazarlama ve daha çok para kazanma adına kulubün 105 senelik renklerini değiştirdiniz. Kulüp değerlerini metalaştırdınız.

İstanbulspor zihniyeti ile bu kulubü yönetenler sayesinde bugün itibariyle İstanbulspor'dan farkımız kalmadı. Ama suç İstanbulspor zihniyetiyle Galatasaray'ı yönetenlerde değil, İstanbulspor zihniyetine Galatasaray'ı emanet edenlerde.

Sayenizde Galatasaray ile artık spor spikerleri bile alay ediyor. Tamam, basında hiç bir zaman büyük bir lobimiz olmadı ama bir tepki göstermediğiniz için çok az olan saygıyıda kaybediyoruz.

'Frank Rijkaard'ın arkasındayız.' 'Hocamızın yanındayız' tarzı cümleler kuruyordunuz. Her gün gazetelerde farklı isimler ortaya atılıyor, leş kargaları Galatasaray teknik direktörüne ''yaratık'' diyebiliyor. Bunlara neden tepki göstermiyorsunuz?

Amatör şubelerde 'ezeli rakip' e yenilmekten onlarla mücadeleye girememekten bıktık. Artık maçlara çıkarken mağlup olacağımızı biliyoruz.

'Altyapımız iyi' diye övünmesini biliyoruz. Ancak yetiştirdiğimiz oyuncuları vasat bir sol bek karşılığında Denizlispor'da görüyoruz. 1 değil 6 oyuncuyu.

Futbol takımının durumundan hiç bahsetmiyoruz bile, maalesef biz ortada futbol takımı falan göremiyoruz. Bunun sorumlusu olan yönetim, futbolcular ve teknik heyete sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.



Burası siz futbolcuların sosyal aktivite yaptığı bir eğlence merkezi değil. Burası iş bilmez yönetimlerin ekonomik rantlar uğruna kullandığı bir şirket değil. Burası babanızın çiftliği hiç değil.


Burası Galatasaray Spor Kulubü ve biz Galatasaray'a inanıyoruz. İnandığımız şeyi bize geri verin.


KAYPAK YÖNETİM İSTİFA.




9 yorum / Yorum Gönder:

berkay dedi ki...

elano'yu son dakikada alıcı çıkarsa diye ukraynaya götürmeyen ve elenen büyük galatasaray spor kulubü.

Nevzat dedi ki...

Helal olsun kardes.
Güzel yazmissin. Ama o resmi buldugun icin sana daha bi helal olsun be.

Mehmet Yalvaç dedi ki...

yönetimi bu kadar açıkça eleştirebildiğinize göre size bedava bilet vermiyorlar sanırım.

orkunbasgan-halk dedi ki...

yalvaç kardeş, siz bu blogun amacını anlayamamışsınız, yetmemiş blogu araç olarak kullandığımızı iddia etmeye çalışmıssınız, tabi bi şeylere çalışmak güzel işleyen demir pas tutmaz, biz de galatasaray'a inanmaya çalışıyoruz, anladınız mı, bence anlamadınız aklınız biletlerde...

Kenan Özvaran dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Özgür Şeker dedi ki...

orada eleştirilen 'zihniyet' adnan sezgin'in istanbulspor'da yaptıklarına yönelik. kimsenin istanbulspor'a bok attığı yok. Adnan Sezgin-Aziz Y. arasındaki teşvik primi mevzusu.

Adsız dedi ki...

biz sadece o kutsal parcali forma icinde terleyen, mucadele eden adamlar istiyoruz..

Adnan Polat sabrimiz tasiyor yumrugunu masaya vurmaya zamani geldi..

Adsız dedi ki...

Bu sene kombine alamadıgım için çok üzülmüştüm.Bakıyorumda herşeyde bir hayır varmış gerçektende.Tribünle alakalı sölemek istedigim bazi şeyler var anladıgım kadarıyla tribündensin sende geçen sene eski açıktaydım kombinemde vardı.Bizim tribünde organizasyon gerçekten sıfır.Kareografilerden pankartlardan filan bahsetmiorum ama tezahurat olarak çok geri kalıyoruz.Ultraslan çok çalışmalı bence.Maç başlamadan 10 dakka önce gelerek organize edilmez taraftar Galatasarayla alakası olmayan bi dünya adam bedava içeri sokuluyor ve inanın bunların faydası olmadıgı gibi insanlarıda tribünden sogutuyor.Geçen sene hemen hermaz eskiaçıkta kavga çıkardı.Beşiktaş taraftarını normalde sevmem gerçekten bi duruşları olduguna filanda inanmıyorum herşey ortada zaten geçen sene yeter dedikleri adama bu sene yetmez diye bağırmalarından ama organizasyon ve paylaşım olarak çok öndeler gerçekten fikri alının birçok adam oldugunu biliyorum.Tribünlerinin çok daha etkin ve demokrat olduguda yadsınamaz bi gerçek bunlar benim ufakta olsa fikirlerim ve izlenimlerim sadece.Bende Galatasarayı gönülden seven hiç bi beklentisi olmadan elinden geldigince destekleyen biriyim.Tribün idare etmeninde kolay olmadıgını biliyorum fakat daha nitelikli ve yönetim kabiliyeti olan insanların kazandırılması gerekiyor.Aslantepede daha farklı olucagını düşünüyorum herşeyin ya da öyle olmasına inanmak istiyorum.Sende konuyla ilgili fikirlerini gözlemlerini eksik gördügün yönleri söyleyip msjıma cvp verirsen sevinirim. Vermessende canın sağolsun...

Özgür Şeker dedi ki...

@adsız

Yazdıklarının tamamına katılıyorum. Tribün konusunu daha önce blogda çok tartıştık. Aynı şeyleri tekrarlamamak ve daha düzenli bir anlatım icin istersen daha önce yazdıklarımıza bir göz at.


http://armaninpesindeyiz.blogspot.com/2010/04/galatasarayllktan-kurtulmak.html

http://armaninpesindeyiz.blogspot.com/2010/04/ihanet.html

DEPO