2010-2011 Sezonu Formaları

|








Parçalı formamız geçen sezonun aynısı. Sarı ve kırmızı'nın yerleri ters olmalıydı. '2289' ve 'Arslan' formalarıyla renk cümbüşe döndüğümüz için Sarı Kırmızı Parçalı formanın varlığı bile sevindiriyor artık bizi. Parçalı formamızın tanıtım filmi ise gerçekten harika
http://www.365g24s.com/'a girip, izleyip, duygulanıp ağlayabilirsiniz. Filmde Metin Oktay'ı rüyasında gören Arda Turan ve geçmişteki başarılarımız yer alıyor. Filmin sonunu anlatmayalım isterseniz :).



Arslan formamız ise rengi dışında güzel olmuş. Aslan figürü formaya hoş bir hava katmış. Keşke şöyle bir tasarımı 'turuncudan iz taşıyan tok bir sarı'da da görebilseydik. Bu formamızın tanıtım filminde ise Arslan Nihat anılmış, geçmişimizden esintilere yer verilmiş.


Ve pembe formamız, pardon somon, yok ya o da değildi mercan, ya da boşver 2289 diyelim. Bu formamıza pek fazla yorum yapmak istemiyorum. Alternatif renk olacaksa 1 tane olsaydı be abi.
İçlerinde en az beğendiğim forma oldu. 2288'den sonra 2289 seneye 2290 sonra 91,92 bu böyle gidecek gibi sonumuz hayrolsun.

Genel olarak formalar başarılı benim beklediğimden daha iyi en azından. Yeni stadımızla birlikte bir formamızın daha tanıtılacağını da hatırlatalım.

Umarız bu sezon Ali Sami Yen ve TT Arena'daki maçlarımıza her zaman parçalı formamızla çıkarız. Pek umursanacağımızı sanmıyorum ama biz yinede umalım.

http://www.365g24s.com/ projesinde emeği geçen herkese ve Galatasaray Pazarlama A.Ş'ye teşekkürler. Gerçekten harika bir tanıtım oldu.

2 yorum / Yorum Gönder:

uAYLMZ dedi ki...

Valla pembe forma ile iyice dibi boyladik seneye bundan kötu bir renk dusunemiyorum...

Adsız dedi ki...

parçalıyı ayır bir tarafa. gerisini at çöpe.

DEPO