Sonun Başlangıcı

|
İnsanın ömrü boyunca unutmayacağı bazı özel zamanları vardır. Kimisi için son model bir arabayla yaptığı hız denemesi, kimisi içinde bir gece klübünde sabaha dek eğlencenin dibine vurmak.Bizim içinse hayatımzda yaşayıp yaşayabileceğimiz en güzel anıların, unutulmaz zamanların çok büyük bir kısmı bu statta geçti.Bu stad ki Türkiye'de kurulan binlerce futbol klubünün hayallerini süsleyen başarılara , futbolda imkansızın olmadığına tanıklık etmiş.. Ürkütücü atmosferiyle nam salmış bir çok statta top koşturan dünyaca ünlü futbolcuların Ali Sami Yen'i bu stadlardan üste koyması bu stadın gerçek bir cehennem atmosferinin olduğunu kanıtlyor herhalde.

Denizli den gelen gol haberinide yaşadı bu stad, Leeds zaferini de. Teknik direktörsüz armaya ruh olupta doldu bu stad, Milan maçında son dakikada penaltı atan Ümit Davala'ya itici kuvvette. Sabri 'nin Bordeaux maçında çektiği o son şutta oldu, Nonda'nın fenere attığı kafada.

Stadların ruhu vardır.Futbolcusu,taraftarı o statla bütünleştiğinde o takımın önünde zor durulur.Taraftarının ona kavuşmak için beklediği iki hafta geçmek bilmez.Stadın merdivenlerden hızla çıkan adımlar sevgiliye ulaşmak için çarpan kalplerin birer yansımasıdır.Yarım sezon var önümüzde.Sona yaklaştıkça çekilecek her üçlü canımızı daha çok yakacak. Daha lüks bir eve çıkacak olan ailenin; o mahallenin arsalarında çok maç etmiş, sokaklarında çok oyun oynamış, çok güzel anıları kalmış en küçük çocuğunun, mahallesinden ayrılırken yaşadığı hüzne benzer duygular içerisindeyim. Elveda demek çok zor olacak..

21.00
Galatasaray SK - ofk belgrad
ALİ SAMİ YEN STADYUMU

1 yorum / Yorum Gönder:

gillerprensi dedi ki...

aynen yaa unutulur mu o stad! orada ne büyük mutluluklar yaşadık. gerçi bir şekilde değişim de şart. yeni stadyumu da sahiplenmek lazım. orayı aslan yuvasına çevirmek lazım

DEPO