Radoslav Rancik 2 Yıl Daha Galatasaray'da

|

Erkek basketbol takımımızın yıldız oyuncularından Radoslav Rancik'in sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı. Her fırsatta takımda kalmak istediğini söyleyen Slovak yıldız 2 yıl daha üçlü çektirecek.

Biliyorsunuz basketbol şubemizin başlıca sorunlarından biri ve benim gözümde en önemlisi 'istikrar'. Erkek basketbol takımımız son yıllarda neredeyse hiç istikrarı yakalayamadı, onlarca yabancı geldi, geçti. Çok iyi olduğumuz dönemde yani Charles Gaines, Dee Brown, Chris Owens 'lı Eurocup'ta yarı final oynayan kadrodan bile hiç bir yabancı oyuncu takımda kalmamıştı. Oyuncu bazında istikrar 'sıfır'dı. Gelen oyuncular verimli olsalar dahi anlamsız bir şekilde gönderiliyordu.

Bu sezon ise şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduk. Genç yerli transferler ve yıldız yabancılarla takımımızı güçlendirmiştik ki, Cemal Nalga hadisesi yaşandı. Şampiyonluğa oynayacak takım, küme düşmemeye oynadı ve ligde kalmayı başardı. Onurlu mücadelesiyle bizlerin gönlünü kazandı. Bu mücadelenin baş mimarlarından bir tanesi olan Radoslav Rancik ile bugün sözleşme uzatıldı. Böylece Radoslav 12 sene sonra takımda 2 sezon üst üste oynayacak tek yabancı oyuncu oldu.

Burak dün yazısında basketbol şubesinden ''Adam olmayacak şube'' diye bahsetmiş bunun sebebi bir adım ileri atarken iki adım geriye gitmemizdir. Simas Jasaitis'i kaptırmışız. Bari Darius Washington takımda kalsın ki; ileriye doğru atılan adımın bir anlamı olsun...

3 yorum / Yorum Gönder:

uAYLMZ dedi ki...

heeeyt bee! GUZEL HABER !

Adsız dedi ki...

Simas Malaga ile imzaladı arkadaşlar..

Görkem dedi ki...

Simas kendi gitmek istedi o kafasına koymuştu ntvspordaki röportajında diyordu gitçem diye, kalsa harika olurdu ama neyse an azından rancik kaldı...

DEPO