Tugay Kerimoğlu Galatasaray'da !

|
Tugay Kerinoğlu, Fatih Terim... Özellikle bu iki isim Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra sorunlar çıkmıştı. Tugay'ın açıklamaları, Terim'in milli takımdaki kişisel sorunları ve kadro seçimleri malum. Aylar önce Galatasaray'lıyım bile diyemeyen, Türkçe meali ile, "paraya herşeyi satarım" diyebilen bir isimdi Tugay Kerimoğlu. Bu sözlerini ise "Profesyonellik" adı altında açıklıyordu. Gittiği İngiltere ona farklı şeyler katmıştı. Evet orada sevilmişti, olgunlaşmıştı. Belki de doğru olanı buydu. Ama biz böyle olamazdık. Bu ülkedeki milyonlarca insan için para her şey değildi. Arabaları soldan giden, direksiyonları solda olan bir ülke ile benzer yanlarımızın olması olası değildi zaten. Bu açıklamalardan sonra biz de dahil çok yerde tepki görmüştü. Aynen Kral, küçük, Şaş gibi gözümüzde değeri düşmüştü. Çünkü "bücür gibi olurum, anlaşırsak neden olmasın" diyebilmişti.

Şimdi aylar sonra kendisinin yetiştiği binada patron olarak karşımıza çıktı. Artık Galatasaray'lı genç yeteneklere sadece Galatasaray Ruhu'nu değil, profesyonelliği de anlatacak. Tugay'a bu görevi veren ise Vefasız(!) Galatasaray Kulübü. Adnan Polat konuşmasında açık kapıyı da bıraktı. Eski takım arkadaşlarını da ikna etsin, birlik olalım mesajını verdi. Önümüzdeki günlerde göreceğiz, bırakın bu çağrıya olumlu cevap vermeyi, kaale bile almayacaklar. Ama yine vefasız olan Galatasaray olacak.

Evlilik töreninde bile Galatasaray'lı damatlık giyen, ayıp olmasa formayla çıkacak olan Tugi bambaşka haliyle yeni Arda'lar yetiştirecek. Jan Derks'in gitmesi şimdilik söz konusu değil. Bu sevindirici gelişme. Yanına gerekli Türk yardımcı da geldi. Pozisyonlarını önemsemeden en iyi görevi yapacakları kesin. Şimdi Tugay bu kulübün çalışanı olduğundan, Armanın Peşindeki milyonlarca taraftar ona destek olacak. O açıklamaları unutup, damat Tugay'ı hatırlayacak, sokakta top oynayan çocuklar gol atınca, Berlin maçındaki gibi sevinecek.

Adnan Polat''ın seçim vaatlerinden birisiydi camiada birlik beraberlik yaratmak. Bunu yapmak için de onlarca adım atıldı. En ufak ümit görülünce düğmeye basıldı. Yönetim elinden geleni yaptı. Bu açıdan başkana teşekkür edelim. Tugay Kerimoğlu'na da yeni görevinde başarılar dileyelim. Umarız uzun soluklu birlktelik olur.

Tugay'ın Nikah Töreni


Suat Kaya Konyaspor'dayken Tugay'la İkili Mücadelede...

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO