İt Ürür, Kervan Yürür...

|
Üstüne siyah beyaz mont giyip Store önünde alkol alan kişi son dakikalarda kapıların açılmasıyla kapalı tribüne giriyor. Sağa sola küfür etmeye başlıyor. Tribünün en uç noktasına geçip tahriklere devam ediyor. Provoke olan bir Galatasaray taraftarı da bu kişiye saldırıyor. Ama daha saldırı başlar başlamaz adam kendisini aşşağıya atmak için uğraş veriyor. Galatasaray taraftarı onu tutmaya çalışsa da adam kurtulup alt tribüne atlıyor. Bütün bunlar kare kare fotoğraflanıyor, videoya çekiliyor.

Galatasaray evinde 2-0 önde ve Nevizade başlamışken bir povakatör daha sahneye çıkıyor. Bu sefer irlandalı yeni açıkta. İrlandalı arkadaş sahadaki rakip oyunculara pet şişe v.b. yabancı madde atıyor. Bu kişiler resmen aramıza sokuluyor.


Devletin parasıyla otobüs tutup geline çeyiz dizer gibi 412 parça çatal bıçak takımıyla yola çıkan Ankara taraftarı Mecidiyeköy'ü karıştırıyor. Polisle çatışıyor ve göz altına alınıyor. Daha sonra hepsi serbest bırakılıyor. Çünkü aynı olayları seneye yine çıkarmaları gerekecek.

Tüm bunlar yaşanırken medya aynı telden çalıp Galatasaray'a ceza verilmeli, tribünden adam atıldı, sahaya pet şişe atıldı, mecidiyeköy savaş alanına döndü manşetlerini çakıyor en üstlere. Amaç belli. Ali Sami YEN'deki maçta sahamızı kapattırmak. Baktılar Galatasaray vitesi ikiye aldı. 3, 4 ve 5'den korkuyorlar. Senaryo yazılmış, kusursuzca uygulanıyor. Hukuk ülkesinde adaletli davranılırsa amaçlarına ulaşamadıkları bir gerçek. Sahanın kapatılması söz konusu bile olamaz. Cehennemden korktuklarını bilirdik. Ama bu kadarını bilmiyorduk. Korkunuz olmasın. Fazla acıtmayacağız.

Hell'e Bi Gel...

5 yorum / Yorum Gönder:

M.T dedi ki...

412 parça çatal bıçak takımı benzetmesi güzeldi. Değil çay kaşığıyla, kepçeyle karıştırmaya çalışsalar bile ortalığı, tahriklere kapılmamak gerek. Birileri fena halde rahatsız birşeylerden. Artık açıkça belli oluyor.

Adsız dedi ki...

Lig tv yayında da tezahurratların küfürlü kısmında spiker ve maçın sesleri kısılarak trıbunun sesı çoğaltıldı. 2 kere falan oldu bu durum. Bu hafta Emre Belezoğlunun 2 kere kırmızı kart görmesi gerektiğini herkes söylüyordu. Ama Lig tv özetlerinde hiç bir pozisyonu yoktu.Sona yaklaşırken oyunlar başladı.

Gala's dedi ki...

@ M.T. teşekkürler.

@ Adsız katılıyorum onu ben de fark ettim.

@ Adsız 2 kendini atan adam ölmüş ya da ölmemiş bizi ne ilgilendirir ki? Bana mı sordu atlarken ? Aziz yıldırım markalı gözlüklerini çıkar tekrar izle videoyu. Bidaha da buralara uğrama. Hadi yol al.

mirmak dedi ki...

Evet bir şekilde oyunlar yine başladı, ne alçak çirkefspor taraftarı insanlar bunlar anlamak mümkün değil. delikanlılık nedir bilmezler. Azize marka gözlüklülere milliyet,hürriyet.com.tr gibi saçmalıklara cidden sinir oluyorum.

ben de bu konuda yazdım biraz uzunca... ilgilenirseniz,

http://captainlogbook.blogspot.com/2010/03/tribunden-dusen-adam-ve-saha-kapatma.html

Gala's dedi ki...

Hep oyunlar senaryolar
sustuysak bir yere kadar
aklınızdan çıkarmayın
Türkiyedir Galatasaray.

DEPO