Nonda Yeniden İstanbul'da...

|
Sözünde duran adamlar sevilir. Yapamayacağı sözü verip, yapmayanlar ise sevilmezler. Yaklaşık iki sene önce bu zamanlarda başkan adayı Adnan Polat bazı vaatler vermişti kongreye. Şimdi bir bir bu vaatlerin gerçekleştiğini görüyoruz. Geçmiş dönemde nerdeyse hepsini yazmıştık.

Yakın dönemde Riva'nın ruhsatı alındı. Oradan yüzmilyondolarla ifade edilen para kazanılacak. Şimdi ise şirket birleşmesi için kaynak bulundu. Yakın zamanda hisselerin toplanması ve şirketlerin birleşmesi hedefleniyor. Eğer bu yapılırsa kulüp büyük bir yükten kurtulacak ve hissedarlar artık sadece gelirden değil, hem gelir hem giderden sorumlu olacak. Böylece Yıllık 30 milyon Euroya varan tasarruf elde edilecek. Konuyu tam ayrıntılarıyla bilmiyoruz. Ama kulübün emin ellerde olduğunu bildiğimizden bunun önemi yok.

Karşımıza cin çıksa ve bu yapılanların yapılmasını istesek 2 yılda zor yapılırdı ama başarıldı. Staddan kurumsallaşmaya, profesyonel ekipten gelirlerin artırılmasına, yeni projelerden gayrimenkullere, taraftarla iletişimden kurulan kadrolara daha hatırlayamadığımız birçok olay gerçekleşti şu 2 yılda. Neredeyse hergün girdiğimizde yeni bir şey gördük sitede. Bir gün giriyorduk müze açmışlar, bir gün giriyorduk Eski Açığın üstünü kapatmışlar. Ertesi gün yeni açığa loca yapılmış, önceki hafta ise kapalı alt yeniden düzenlenmiş. Bir bakıyoruz numaralı tribünde yenilemeler olmuş. Kısa aralıklarla yurdun çeşitli yerlerinde store açılmış, dünyanın öbür tarafına futbol okulu açılmış. Bir gün baktık arazi satın alınmış.

Neyse bunlar saymakla bitmez. Yönetim şu 2 yılda muhteşem işler yaptı. Canaydın'la geçen 6 yılda böyle bir zihniyet olsaydı şimdi nerelerde olurduk hayal bile edemiyorum. Şimdi seçim yaklaşıyor ve Adnan Polat seçilirse kulübün ileriye gideceği gerçek. Kulübün bu durumunu gören fırsatçılar ordan burdan çamur atmaya çalışacaktır. Çünkü Galatasaray'ı şu durumda alırlarsa kendi reklamlarını yapacaklarından eminler. Zor dönemde elini taşın altına koymamalarının sebebi de budur kanaatimizce. Hazır kurulmuş sistem ile kazanılacak başarıya sahip olmak bazılarını cezbedecektir elbette.

Bu arada yönetimin eleştirildiği en büyük konu Nonda'nın gönderilmesiydi. Alın size Nonda.( Üstteki Resimde) Şu dakikalarda yeni mabedimizde beton dökmekle meşgul. İnşaattan fotoğrafı ise altta var. Nonda'yı özledim tekrar görmek istiyorum diyende açsın kameraları izlesin.




1 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

HAHAHA nerden aklina gelid HAHAH!!

DEPO