Galatasaray 1-2 Atletico Madrid

|
Evet kontrollü oynamamalıydık. Başaramadık çünkü hiçbir zaman. Evet Uğur'da son 2 maçta defansif anlamda inanılmaz düşüş var. Evet Keita yalnız kalıyor hücumda. Evet Servet, Emre Güngör'ün olduğu takımda oynayamaz. Evet Leo Franco artık topu oyuna havadan sokmayı bırakmalı. Evet Caner o iki saçma kartı görmemeliydi. Evet hakem maç içinde verdiği ufak ufak faul, taç gibi kararlarla bizi doğradı. Evet penaltıyı verse şimdi farklı şey yazıyordu ahanda burda. Evet Henry'in attığı golde bilmemkaçıncı yardımcı hakem olsa onun da göremeyeceğide belli oldu bugün Sami YEN'de. Evet bazı değişiklikler yapılmalıydı maç içinde. Evet sosyete kısmısı ıslıklara müthiş katılıp, besteye gelince hıncal edasına bürünüyor. Evet bugün berbat oynadık. Evet Evet Evet.

Tüm bunların içinde kendi elimizle düzeltebileceğimiz şeyler var. Hakem gibi düzeltemeyeceğimiz şeyler de var. Ama biliyoruz ki onları konuşmanın anlamı yok. Çıkıp topumuzu oynarsak hakemi de yenebiliyoruz. He hakkımız yenmese fena mı olur? Olmaz. Ama kuruluşundan bu yana hiçbir zaman sadece rakiple mücadele etmemiş takım olarak hatayı kendimizde aramanın vakti. Şimdi sadece lig var. Bu takım eksiklerin katılımı ve cesur kararlarla bu ligi süpürür. Eksikler nedir? Baros, Kewell, Sabri, Emre Güngör, Linderoth.

Hadi Baros yarın ertesi gün geldi. Kewell'ın yokluğunu dolduramasakta doldururuz. Sabri yerine geçer Keita'yı rahatlatır. Emre Güngör sakatlanmazsa Servet yedek kulübesinde değil, Fransızca dil kursundaki sandalyede oturur. Forlan'da o golü atamaz. Linderoth gelemez. Mustafa Sarp mücadelesi ile iyi olsa da bu takımda Elano-Topal'ın yanında Barış oynar. Sezon sonunda Linderoth alırız bir tane. Yoksa iyi futbol zor bu göbekle. Dos Santos da bu haliyle A2 liginde şampiyon yapar bizi. Batuhan devesine bırakmaz o ligi.

Şampiyonluğun reçetesi Rijkaard'da orası ayrı. Reçeteyi yazar, eczaneye gönderirse bu takım ligi süpürür. Ama bugün 1 kupa daha gitti (enazbir) elimizden. Sadece şu koreografiyi yapan taraftara, Kaptan ve Keita'nın mücadelesine üzüldük bugün. Çünkü o reçete eczanecinin eline bir geçerse, seneye turist olarak gideriz rövanş maçı oynamaya Madrid'e, Londra'ya, Roma'ya, Berlin'e Nisan aylarında. İlk maçta Sami YEN'de böyle oynatmaz çünkü Rijkaard Galatasaray'da. Herkese öğretti taraftar bugün "Aslan Çok Burada".


66' Abdelkader Keita

Blogsal Uyarı: Hakem yaktı bizi yazan gazeteleri almayın kendinizi kandırırsınız, Rijkaard yaktı bizi yazan gazeteleri almayın onları kandırırsınız. Hürriyeti zaten almayın.

2 yorum / Yorum Gönder:

Unknown dedi ki...

Reçete doktor yazısı Gala's tam okunmuyor .

Gala's dedi ki...

Off bu yoruma bittim :)

Gerçektende öyle. Rijkaard'ın yazısını okuyabilecek oyuncular lazım :) Yazıda da bu belirtilmiş zaten.

Ben asisti yapmışım. Golün muhteşem.

DEPO