Nerde Lan Bu Ciddi Takım?

|


Galatasaray ufuk açıcı, göğsümüzü, gönlümüzü genişleten transferleri bir bir patlatıp bizi fenafillah'a çıkartması yetmezmiş gibi, yeni bir kavram kattı "yüceliği su götürmez(!) futbol literatürümüz"e. Şu lafı mütemadiyen duyuyoruz futbol ekranlarında,"Galatasaray ciddi takımlarla maç yapmadı". Evet ilk yarı boyunca Aşk-ı Memnu dizisindeki sevişme sahnelerinden daha çok konuşulan şey Galatasaray'ın ciddi takımlarla maç yapmadığıydı, Kayseri'yi yeniyorduk hazır değil diyorlardı, önümüze gelene 4 attık, Galatasaray'ın kalibresinde değil dediler, Panatinaykos'u içeride dışarıda dövdük, son yılların en kötü Panatinaykos'u dediler, ne zaman Ankaragücü'ne yenildik, o zaman ciddi takımla karşılaşmış olduk, biz de dedik abi bu Ankaragücü t..klı takımmış demek ki.

Tamam insanların içerisinde kıskançlık duygusu baskın bir yer tutar, yer bitirir adamı kıskançlık, lakin bu kadar üst düzeyde bir afallama, bol keseden sallama anca meriç tunca-ercan saatçi ikilisine yakışır diye düşünüyorduk, objektif görünümlü kindar futbol yorumcularımız da bu "ciddi takımla maç yapmama" geyiğine fena sardılar, messi ne kadar iyi topçuysa, Galatasaray'ın rakipleri de bir o kadar ciddiyetsiz oldu. Messi ve Galatasaray konusunda ittifakta yalan uzmanı basınımız.

Bu yazının yazılış nedeni, Güntekin Onay adlı sevimsiz spiker abimizin, dünkü maç sonrası yaptığı bir yorumdu, şu minvalde şeyler söyledi bu arkadaş,"Galatasaray kötü gittiği, adaptasyon sorunu yaşadığı devre arasında hem kupada, hem ligde ciddi rakiplerle maç yapmadı." Tabi bunu duyunca elimdeki mandalina kabuklarını bu sevimsiz spiker arkadaşa atasım, gözlerine süresim geldi, ama dedim "orkun lan, sen bunlara geçen yarıdan alışıksın, hatta Galatasaray'ı tutmaya başladığından beri alışıksın, aldığın kupalar tesadüf, yendiğin takımlar ciddiyetsiz, aldığın futbolcular disiplinsiz olarak anıldı durdu yıllarca, atılan mandalina kabuğuna ve kirlenecek emektar televizyonumuzun, emektar ekranına yazık."

not:Messi'ci değil, Ronaldinho'cuyuz.

4 yorum / Yorum Gönder:

and1905 dedi ki...

NERDE LAN BU CİDDİ TAKIM?:))

Güntekin'i boşver O arada bir yapıyor ciddi lafını.

Ya karşısındaki Aziz köpeği...Transferleri büyütmeyelim deyip duruyor.Cristian çok akıllı transferken Gio gereksizmiş Jo kaç gol atmışmış.

Bir tane adam gibi Galatasaray yorumcusu yok ki televizyonda..Bizimkiler de kaçık bize sövüyor(Hıncal)

Gala's dedi ki...

Malesef Galatasaray olarak sadece rakipleri yenmek gerekmiyor.

Hakem, basın, baskı gibi çoğaltabileceğimiz bir çok unsuru yenmek gerekiyor.

İnat olsun yavşaklara,
And içtik şampiyonluğa...

Süleyman dedi ki...

%100 Futbol değil % 100 anti-gs.
yakında fenertvde çıkarlarsa şaşmayın. gültekin bjklidir belli olmaz.

ArenaFutbol dedi ki...

www.ArenaFutbol.org en iyi blog yarışmasında editörlerimiz tarafından belirlenen fahri (onursal) katılımcı olmaya hak kazandınız.
Tarafımızdan devamlı olarak takip edilen bu blogunuzu, en iyinin seçileceği yarışmamızda görmek isteriz. Ödüllerin bulunduğu yarışmamıza katılımınızla bize onur ve yarışmaya rekabet katacağınızı belirtmek isteriz.
not:Bu yarışma için sadece 10 tane onursal katılımcı seçilecek. Blogunuz aradığımız niteliklere ve fazlasına sahip olduğu için sizi fahri üyelerden biri olarak seçtik.

Emre Akın
arenafutbol@hotmail.com

Yarışmaya katılmak için OLUMLU veya OLUMSUZ cevabınızı mail veya msn yoluyla atmanızı rica ediyoruz.

not2:Size ulaşmanın en kolay ve en garanti yolun yorum yazmak olduğunu bildiğimiz için bu yola başvurduk.

Yarışma tanıtma bölümü: http://forum.arenafutbol.org/blog-dunyas-f149/en-yi-blog-yarmas-t12988.htm

DEPO