Kasap Et Derdinde...

|
Kasaplar et derdinde olabilir, lakin bizlerde koyun değiliz. Muhtaç olduğumuz kudret tekmelerden kaçmak için kullanacağımız kıvrak ayak bileklerimizde değil, "yeter ulan!" dediğimiz anda çıkacak sesin ürkütücülüğünden kuvvet alıyor. Tehditle değil, kabulleniş ve ardında gelecek o patlamayla korkutabileceğiz kasapları ancak, yani Yaşar Usta gibi dayanacağız bu ligin patronlarının! kapısına ve diyeceğiz "dokunmayın çocuklarımıza."

Ama biz boşuna konuşuyoruz, futbolu tanımayan adamlara futbolu anlatmaya çalışıyoruz, siz büyük değilsiniz, 17'nizde birleşip çift dalmalarla, tekmelerle, tokatlarla gelseniz de biz ertesi hafta yine o onbiri çıkaracağız...Galatasaray'ın onbir kişiyle sahaya çıkması demek, kıytırık uğraşlarla dolu hayatımızda umut ışığının yanması demek çünkü. Galatasaray çıkar biz seviniriz, basın yalan yazar, kötüler üzülür. Gayet basit.Stop.

Tüm futbol patronlarına, halk'tan ve Yaşar Usta'dan geliyor,


4 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Her kelimesi Galatasaray için hazırlanmış sanki. Durumumuz bundan iyi anlatılamazdı.

tekyumruk dedi ki...

hernekatar kasap futbolcular nedeniyle ilk 11 rimizden eksik sahaya çıksakta eksiklerin yerlerine oynayanlar onların yerlerini tedarik edecektir ama bu kasap futbolcular ve bunların söz anlamaz zengin patronları biz taraftarları yani 12. oyuncuyu nasıl sahadan uzak tutacaklardır

Adsız dedi ki...

bizi uzak tutamayacaklar ve biz metin oktaylarımızın arkasında aslanlar gibi durarak şampiyonluğu göğüslleyeceğiz.

Unknown dedi ki...

Bu sahnenin hastasıyım ya!

DEPO