Forveti Ağlatmak...

|


Galatasaray'ın özde değil sözde forvetsizliği basının çirkin ilgisini işgal ededurmuşken, şimdi sözde forvetli özde forvetsiz takım fenerbahçe üstüne dikkatlerimizi çevirdik. Tabi ki fener yenildiği için iyi alınmış bir uykudan uyanmış, serin bir yaz gecesinde dışarı çıkmış, kışın sahleple içimizi ısıtmış gibi olduk, ama ben bunların dışında şu Güiza meselesinde yanıldığımı, Güiza ağlayınca anladım. Herif "abi, çalışıyorum ama yapamıyorum bi'türlü" diyen bizler gibiymiş meğersem. Tabi Güiza'yı ağlatan konformist, beyaz fenerbahçe taraftarı, futbolu "paramızı verdik, gol istiyoruz" mantığıyla izlediği için onlar için yapılması gereken bir hareketti bu, fenerce bir hareketti yani, o yüzden bu Güiza'nın ve bütün fenerbahçeli futbolcuların, basketbolcuların, tekvandocuların, ciritçilerin yaycıların, balerinlerin er geç hissedeceği bi'şey.

Ama bir takım tutulucaksa, bir takım tutulmaya başlanacaksa, buna onun en rezil, en çaresiz konumundan başlamak gerek, lisede beşiktaşlı arkadaşım 8-0'lık livirpul yenilgisinden sonra okula beşiktaş atkısıyla gelmişti, bir müddet dalga geçtikten sonra haysiyetli bir şey yaptığını anladım, takımın yenilir hangi takım yenilmemiştir ki, forvetin gol kaçırır hangi forvet gol kaçırmamıştır ki, ahmet kaya güzel diyor:"tutar sıfırdan başlarsın.". sıfırdan başlama cesaretidir takım tutmak, yani iğrenç bişiy ama:) fenerbahçe'yi tutacaksa bir çocuk şimdi, buna Güiza'nın gözyaşlarına bakarak başlamalı, gerçek olan alex'in 90 dakika yürüyüp, firikikten gol atması, lugano'nun g.tüne başına çarpan topun gol olup, tüm stadın anırması değildir, gerçek olan ciğeri patlayasıya kadar koşan kazma Güiza'nın gözyaşlarıdır, yani fener diye bi takıma inanıyorsanız,-ki biz inanmıyoruz, ama inanacaklar olacak:)- bu yoldan gidiniz sayın insafsız taraftar topluluğu. Bir Galatasaray'lı olarak, bir Galatasaray blogunda fener adına diyebileceğim bir iki şeyi söyledim, çünkü problem renklerde de değil, skora ve biçime aşırı takıntılı hale gelmiş burjuva-elit taraftar topluluğunun, futbolu mastürbasyon aracı olarak görmelerinde.

As a conclusion, Allah Güiza'ya fenersizliği, fener'e de kendi fenerliğinden kurtulmayı nasip etsin mi.etsin.amin.

4 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

İşte bu kadar basit.

Aynı sırada oturduğum fenerli arkadaşımdan farkım budur.

kaptanı seven desert rose dedi ki...

''...gerçek olan alex'in 90 dakika yürüyüp, firikikten gol atması, lugano'nun g.tüne başına çarpan topun gol olup, tüm stadın anırması değildir...''

bu cümleye koptum :)

Adsız dedi ki...

Biz severiz onlar kişisel tatmin için maç izlerler. aramızdaki fark budur. zamanında alexi de yuhladılar. azizeye istifa dediler.tuncayada sövdüler. çünkü onların bir ismi var : angut.

sabri sarıoğlu bu bakımdan guizada şanslıdır.

Adsız dedi ki...

KARSI-LIKSIZ nedir bilmezler...

DEPO