Canınız Sağola..

|
Ezeli rakip 3 - 2 Galatasaray
Burhan Felek S.S.
Bugün/Buay/Busene - 17.30
Erkek Voleybol Ligi 12. Hafta Karşılaşması

@ Derby

Kadro kalitesi bizden oldukça yüksek olan takıma karşı mükemmel mücadele ettik. Maçı almak hakkımızdı. Bu yenilgiyi haketmedik. Hep kırılma noktalarında yapılan basit hatalardan bu duruma geldik. Malum maçlarda anlamadığım bir şanssızlık oluyor. Ama bu mücadelelerini gördükten sonra canınız sağolsun demekten başka çare yok. Peki hep kadro kalitesi yüksek takıma karşı oynadık, iyi mücadele ettik ama yenildik diyoruz. Bu bir yerde son bulmalıdır. Artık bu kadro üzerine iyi eklemeler yapılmalıdır. Ligdeki en yüksek bütçeli takım kadar bütçe ayrılmalıdır. Bunun için gerekirse ana sponsor bulunmalıdır. Bu böyle gitmeyecek çünkü.

Taraftara da değinmek istiyorum. Bayan voleybol maçına göre fazla seyircimiz vardı. Kendimize ayrılan kısım neredesye doluydu. Ama bizim kısımda ayçekirdeği severler derneği üyeleri olduğundan tribüncü kısım karşıya göre az sayıdaydı. Bunu ses olarak sahaya hiç yansıtmadık. Az sayıda olmamıza rağmen maçın genelinde taraftar olarak onlardan daha iyi destek verdik. Beste çeşitliliğini gösterdik. Orda burda ultrAslan bilmiyor işi v.b. yazıları da yalanlar cinstendi bu maç. Az sayıdaydık ama setteki büyüklerimiz tribün nasıl yönetilir örnek oldu. Destek verici besteler nasıl, ne zaman söylenir gösterdiler. Gördük ki futbol maçlarında da eleştirmeden, yapıcı olarak tribüne katılsalar daha iyi olacağız. Ama dertleri farklıysa yapacak birşey yok. Eminim bu maçtan haberleri yoktur. Hatta böyle bir şubemizin bulunduğunu bildiklerinden dahi şüphem var. Onun için o tip yazıları takmamakta fayda var. Hep övünürüz fazla taraftarımız var diye ama keşke az olsa öz olsa. 1 milyon olsak. Hepsi şu sağda gördüğünüz kulüp projelerine katılsa, kulübe üye olabilse, maçlara her branşta her ortamda gitse. Biliyorum ütopik. Ama keşke..

8 yorum / Yorum Gönder:

ceyhuN dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gala's dedi ki...

Kendi çapımızda arşivimiz var elbette. Arşiv denir mi ona o da tartışılır :)

Ama hepsini burada tek seferde paylaşmamız imkansız. Böyle blogu takip ederek fotoğrafları toplayabilirsiniz.

Ayrıca bu fotoğraf dün çekilmiş. Pankart biraz buruşuk ama henüz ütüsü yok ondan. Voleybol maçı için yapılmış.


Eskiden yazdığımız yazılardaki fotoları alabilirsiniz. Gerçekten sağlam bir arşiv yapılabilir.

aayla dedi ki...

bizim tarafta sağ üste astılar bu pankartı.
el emeği çok güzel bir pankarttı harbiden

Özgür Şeker dedi ki...

@ceyhuN

Sanırım bizim blog dahil bir çok blogtaki yazı ve fotoğrafları beğenmişsin ki blogunda kaynak belirtmeden yayınlamışsın.

Şimdi de bizden daha önce yayınlamak için mi istiyorsun resim arşivini :)) ?


@alperenash

harbiden el emeğimiydi o pankart?
font resmen ''comic sans'' emeği geçenlere helal olsun :)

Gala's dedi ki...

Evet el emeği. Mahir Seyhan isimli abimiz yapmış. Hem de tek başına :)

Şu abi ;

http://i1001.hizliresim.com/2010/1/9/2941.jpg

:)

arnawut dedi ki...

kardeşim zaten baskıcıdan kumaşın altına koymak için tasarımın çıktısını alıyorsun.sonra çizgilerin üstünden kalemle geçip. boyuyorsun. abimizde muhtemelen pc'de yazmıştır yazıyı falan:)

Gala's dedi ki...

Onu bilmiyorum. Ama tam anlamı ile de düzgün değil yazı. İrtibat kurabilirsem sorarım.

Gala's dedi ki...

Yazınızı uzun uzun okudum. Ama adını görünce miğdemin bulandığı isimler olduğundan kaldırmak zorundaydım. Böyle uzun uzun yazıp şereflendirdiğiniz için teşekkürler.

Sanırım şunu istiyorsunuz. Yarı yarıya salonlar olsun. Evet olsun. Bizden de su atanlar oluyor. Bunlar engellenmek isteniyor ama olmuyor. Tribünle felan alakalı değil bu durum. Daha çok eğitimle alakalı. Ama en azından taraftar forumlarında suyu atan adam eleştiriliyorsa, attığı için kızılıyorsa bazı şeyleri aşmıştır ultrAslan. Bir de Keita'ya su atıp, video felan hazırlayıp Galatasaralı'lar attı diyen rakibimiz varsa sizin bu isteğiniz zor gerçekleşecektir.

Ne zaman bir voleybol maçına Galatasaray'lı çoluk çocuk dövmek için gitmezseniz, elinizde kemerler su şişeleri, taşlarla beklemezseniz o zaman isteğiniz gerçekleşir. Reislerin maçtan önce çocukları " sakın ha bulaşmayın, kavga çıkmayacak, çıkartanı yakarım" diye uyarıp gittiği maçta tepesine taş yağmuru yapıp, sonrada orda burda kaçtılar diye makara yapılmadığı sürece istediğiniz gerçekleşir.

Eleştirdiğiniz konular olmuş bu normaldir. Ama asla şuanki çizgimizden blog olarak taviz vermeyeceğiz.

Diğer şeyleri tartışmaya kalkarsak sıradan bir Galatasaray- fb muhabbetine döner. Ki bundan çok sıkıldık.

Size de iyi günler.

DEPO