Bunların Hepsi Kahpeler!

|

Toparlak ercan'ın gazetesi Zürriyet her zaman olduğu gibi kulübe, takıma, futbolcuya nasıl zarar veririm diye düşünmekte. Tüm uğraşları Galatasaray üzerine. Üstelik öylesine saçma metin yazmışlar ki Arda'ya sallarken halkı salak yerine koyduklarının farkında değiller.Ya da fenerbahçelilerin bile inanamayacağı bu haberi yutturmaya çalışacak kadar salaklar.

Yine önemli bir gazetecilik başarısına imza atmışlar. Messi'yi aramışlar ve ona Arda'yı sormuşlar(!) Üstelik dünyada var olmayan gsm operatörü üzerinden iletişim sağlamışlar.
Bu denyoların sitesine girmiyorum, tuvalet kağıdını almıyorum. Bir mail yoluyla öğrendim saçmalıklarını. Buraya da eklemiyorum linke tıklarsınız falan lüzumsuz işler.
Neyse ne diyorduk Messi'ye Arda'yı sormuşlar. Messi'de tanımıyorum demiş(!) Üstelik haber(her seferinde ünlem işareti koymama gerek var mı?)'e göre Messi EURO 08 yarı finalisti Türk Milli takımı hakkında bilgisi yokmuş. Hatta bu arkadaş Plüton'da falan yaşıyormuş.

Bu dangalaklar o kadar sıkışmış ki; bu saçmalıkların toparlak ercan'ın klavyesinden çıkma olasılığı yüksek.

Şimdi bakalım Messi geçen sezon Arda hakkında neler söylemiş?

"Hem Galatasaray'da hem de milli takımda birkaç kez izledim. Çok yetenekli bir yıldız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da birçok takımın onu istediğini okudum ve duydum. Haksız değiller. PlayStation'da futbol oynarken onu takımıma muhakkak alıyorum. Yaşıtlarım arasında yıldız diyebileceğim birkaç isimden biri. İspanya Ligi'nde olmasını isterim. La Liga birçok yetenekli oyuncunun forma giydiği bir lig ve Arda da burada oynamayı fazlasıyla hak ediyor"
Barcelona veya Messi sezon başında Shakhtar gibi bir ayar verir mi bu denyolara? Sanmam, umursamaz ki adamlar...
Her seferinde sıçıyorsunuz. Aynen devam Zürriyet!


4 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Gala's dedi ki...

Balık hafızalı medyamıza güzel hatırlatma olmuş.

Ercan saatçi ercan satçi,
Galatasaray sever anneni.

benjcev dedi ki...

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=54409

allaşkına şuna bi bakar mısın? daha 2-3 ay önce çıkan haberdi bu.

Adsız dedi ki...

hahahahahaha çok iyi hatırlatma. ibne basın bunu da yazın

DEPO