Akılda Kalanlar...

|
Arda, inatla cep telefonundan ajdar - çikita muz benzeri şarkı çalan adama itiraz ediyor. Büyümesi gerekiyormuş. Danone ye Kaptan daha çabuk büyürsün. Gönülleri olacaksa ye de kurtul. Bu arada GSTV üyeliği açılınca Arda evi arayıp teşekkür ediyor dediler. Bekliyoruz evde aramadın daha Kaptan. Ayıp bu yaptığın büyü artık büyü. Çilekli danone.

Suyun öteki tarafındakiler bizim burası neden aday stad değil diye başlamış ağlamaya emzik isteyen bebek gibi. Ben de girmezsem olmaz bu konuya. Aslında çok basit. En iyi değilsiniz işte kardeşim. Bir yerdede sidiğiniz Galatasaray'dan uzağa gitmesin çok mu önemli.

Bizim pastırmacılar şimdi de federasyona şikayet etmişler. Bu adamlar futbol kulübü yönetiyor işte. Do you know Bosman? Pardon İngilizce konuşmuyoruz. Dilde sadeleşme. 7 meşaleciler, 5 hececiler, Milli Edebiyat. Siz Bosman'ı biliyormusunuz? O değilde Kayseri kalesinin ordaki çarşınızın girişindeki ilk pastırmacı hala duruyor mu? O yönetsin kulübü. Kurnaz adam ama delikanlı gibi geldi bana.

Hiç beklemeyin Ricardo Costa Mosta. Öğrenemediniz mi artık. Ters köşeyiz her transfer döneminde. Bu isimler yönetim,menejer tarafından fısıldanmış yemler. Biz de bilmek istiyoruz önceden ama olmuyor işte. Bunun için yapmanız gereken tek şey var. Transfer dönemlerinde, GSMobile olan telefonunuzu gece kapatmayın. Yanlız şarjınız çabuk bitebiliyor. Yoksa hala GSMobile almadınız mı? Siz İnamoto hakediyorsunuz ama neyse. Alanların günahını almayalım. Çıkan oyuncu: Forumlarda gece nöbeti, Giren oyuncu: GSMobile hattına saat başı bakmak.

Haftasonu voleybol maçı var malum takımla. Voleybol dediğime bakmayın maç işte. Sanki izleyince çok mu anlıyoruz. Koyalım geçelim yeter. Ama önce tribünde koymak lazım. Bakalım görecekmiyiz tayfayı miçoyu sevmiyorum, taraftarlık öyle değil böyle yapılır diyenleri. Hadi maça gidemedi, muhtemelen bloguna twitterına da yazmayacak birşeyler. Hatta maçın sonucundan haberi dahi olmayacak.

Ulan girmeyim girmeyim diyorum ama giricem yine. Yok yada girmeyeyim. Yakında yeni bir seri başlıyor. Bu branşlarla alakalı. Hepinizin bildiği şeyler ama düzen gerek farkındayız.

Merak ediyorum tayfayı miçoyu sevmiyorum diyenler şu pankartların ucundan tutmuşmudur hiç. Sanmıyorum. Şimdi diyecekler. Taraftar olmanın ölçütü bu mu? Bu tabi ne olacak başka? En hızlı çekirdek çitlemek, maçın başlamasına en yakın zamanda girmek, Sabri'ye en çok küfür etmek mi olacak taraftarlığın ölçütü?

Aklımda baya bi konu vardı ama klavye başına geçince uçtu gitti. Ordan burdan düşündüklerimi kısa kısa yazdım işte. Neyse sırf ultrAslan yazı fontu (Crackhouse) kullanıyorlar diye aldığım test kitabına yöneleyim en iyisi. Yazıya başlık bulamadım düşün düşün. Buluruz bir ara.


Heh birde şey vardı. Store korsana karşı slogan kampanyası yapmış. Mümkün olduğunca katılmamayı tercih edin. Şansımı azaltmayın. Gerçi katılsanız da birşey farketmeyecek en iyi slogan benimki olacak ama siz yine de katılmayın. (Bunu buraya yazarsam katılırlar ulan. Haberi olmayanın da haberi olur. Şansım azalır)

Tamam defoldum.

2 yorum / Yorum Gönder:

ekmeksizgider dedi ki...

Blogunuzu sürekli takip eden biriyim.Gözünüzden kaçmıştır diye umuyorum.Türkçe'de yanyana 2 nokta yoktur.

Gala's dedi ki...

Çok doğru. Aslında Türkçe'yi güzel kullanmaya hep dikkat ederim. Ama bu 2 nokta bende alışkanlık oldu. Uzun süre de silinmeyecek gibi. Daha dikkatli olmaya çalışacağım.

DEPO