Tribün Burada

|
Bugünlerde klavyeyi kapan, alakalı - alakasız herkes tribüne sallar oldu. Çok bilmiş Hıncal'ların toplantıya giderek fikirlerini orada söylemeleri herkes için iyi olacaktır. Umarım toplantıya katılarak yapıcı olduklarını gösterirler.


Sevgili ultrAslanlar,

19 Aralık Cumartesi günü saat 12:00 da ‘‘Tribün Burada’’ isimli toplantımız yapılacaktır.

Toplantıdaki ana başlık; şu an bulunduğumuz önemli noktadan daha ileriye nasıl gideceğimiz konusudur.

Gelecekteki daha güzel günlerimizle ilgili olarak fikir alış verişine bu konu başlığı altında başlayabiliriz. Bir nevi toplantının başlangıcını da buradan yapmış oluyoruz.

Sevgilerimizle,
ultrAslan

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

Arkadaşlar,

Öncelikle belirtmek istiyorum ki güzel ve samimi bir toplantı oldu. Toplantıya katılan arkadaşlarımız söz alarak, tribünün daha verimli olması hakkındaki kişisel veya arkadaş gruplarının fikirlerini beyan ettiler.

Bu tip toplantıların sonucunda beklentimiz -ne karar alındı acabadan ziyade, toplantıya katılanlar tarafından verilen fikirler ve kardeşlik-arkadaşlık bağımızın pekişmesinin verdiği manevi hissiyat olmalıdır.

Unutmamalıyız ki bu tip toplantılar tribündeki bağlarımızı daha da pekiştirip, bizleri birbirimize kaynaştırıp, kenetler. Bu kenetlenmemizin neticesinde en büyük fayda da Galatasaray’ın olur.

Tavsiyem imkânı olanların; toplantı saatinde işi, dersi, yükümlülüğü vs… olmayanların, bundan sonraki toplantılara katılması yönünde olacaktır.

Başta başka şehirlerden gelerek toplantıya katılan kardeşlerimiz olmak üzere, gelen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgilerimle,
Ahmet AYTAÇ

DEPO