Çakma Galatasaray'lılar..

|

"Galatasaray yönetimi,taraftarla kucaklaşacak, aynı zamanda gelir getirecek hamleler yapıyor. Ancak bu girişimlerin önemi henüz camia tarafından pek anlaşılabilmiş değil. Kemal Onar, Divan Kurulu’nda açıkladı.Galatasaray dergisine 9 bin kongre üyesinin sadece 39’u, Digiturk platformundan yayın yapan GSTV’ye de 44 yöneticinin sadece 2’si aboneymiş. O aboneler de Adnan Polat ve Mümtaz Tahincioğlu imiş. Mehmet Helvacı, ’’Ben değil eşim üye ’’ diye bir açıklamada bulundu.Böyle çok kişi vardır kuşkusuz ama çoğunluğun,yani Galatasaray’ın kalbini oluşturan kitlenin bu projelere henüz sıcak bakmadığı sonucu çıkıyor ortaya. Oysa taraftar, Galatasaray’ı daha bir sarıyor, sarmalıyor. Galatasaray Dergisi ezeli rakiplerinin dergilerinin 5-6 katı satıyorsa, bu taraftarın ilgisinin göstergesidir. Ama asıl ilgiyi kongre üyelerinin göstermesi gerekmez mi? Galatasaray’ın sahibi olan 9 bin kongre üyesinin sadece 39’unun dergi abonesi olmasını ve dergiye sahip çıkmamasını anlamak gerçekten zor bir durum."

Galatasaray Dergisi Aralık '09 Sayısından..

Evet burada görüyoruz ki Galatasaray'a kim ne kadar sahip çıkıyor. Ben Galatasaray'lıyım. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Teker teker saymaya gerek yok. Bunları yapmanın bana hiç bir yararı yok. Sadece kulübe destek oluyorum. Ben şurda ölsem kalsam kimsenin haberi dahi olmaz. Karşılıksız bir şekilde sevgi ile yapıyorum bunları. Ama kulübün bir de kongre üyeleri var. Kulübün kaderini onlar belirliyor. Her şeye onlar karar veriyor. Onlar kulübün resmi olarak sahipleri. Mesela kulüp satışa çıksa onlar kazanacak. Ben ise elim bomboş kalacağım. Ama bu kişiler kulübe benden az destek oluyorlar. Bana örnek olmaları gerekirken umurlarında bile olmuyor Galatasaray. Seçim dönemi gelince hepsi büyük Galatasaray'lı oluyorlar. Kürsüye çıkıp eleştirmeyi biliyorlar. Reklamlarını yapıyorlar. Üstü kapalı, sıcacık tribünde bedavaya oturuyorlar. Sadece şampiyonluk sonrası cemiyette şampanya patlatıp eğleniyorlar. Çakma Galatasaray'lılar yani..


Aklıma şöyle bir şey geliyor. Kulübe üye olanaların kulübe bildirdikleri hat GSMobile olmak zorunda olsun, üye olanlara GSBonus zorunlu hale gelsin. GSTV üyelikleri zorunlu olsun.. Dergi abonelikleri zorunlu olsun. Biliyorum zorla güzellik olmaz ama Galatasaray'lı olduklarını bilsinler. Gönülden yapmasalar bile taraftar olmanın zorluğunu bir nebze görsünler.. Cebindeki son parası ile bilet alan emekçilerin farkına varsınlar.

Bu haber için dergiye teşekkür ediyorum. Bizi ayak takımı olarak gören zihniyeti gözler önüne serdikleri için. Kulübün dergisinde böyle haberin çıkabilmesini de demokratik bir kulüp olmamıza bağlıyorum. Adnan Polat bu tüzüğü değiştirmenin vaktinin geldiğinin farkındadır umarım. Galatasaray'ın gerçek sahiplerine Galatasaray'ı emanet etmenin vakti geldi, geçiyor bile..

Unutmayın Galatasaray bizimdir.. Türkiye'nindir..
Herkes gider biz kalırız.. Biz Galatasaray'lıyız.

11 yorum / Yorum Gönder:

Mario Jardel dedi ki...

onlar anca dinazorluk yapıp koca galatasaray'ı türkiye'nin elinden alıp liseye hapsetmeye çalıştırsınlar.. Biraz işler iyi gidince basketbolu bahane edip adnan polat'a çemkirsinler, kelle istesinler.. Ama iş başa düşünce kulübe oy kullanmak ve aidat ödemekten başka zırnık faydaları dokunmaz.. Çok sinirlendim ya ! Bir ufacıkta olsa bir katkımız olsun diye gs mobile'a ailecek geçiyor, gs bonusa başvuruyoruz ama şu kongre üyelerinin yaptığına bak.. Yazıklar olsun !!

Adsız dedi ki...

Kongre üyelerine derginin bedava olmasını istiyorlar.Yaklaşık 3 yıllık bir konu bu, abone olmamalarının sebebide bu beyefendilerin.

Çağkan dedi ki...

Bu üyelere kulüp hizmetlerinin zorunlu olmas ciddi ciddi düşünülmelidir.

halk dedi ki...

onların işi gücü galatasaray adasında güneşlenmek...

and1905 dedi ki...

Derginin bu haberi çok iyi.Bu haberi senin benim değil Yönetim Kurulunun kullanması lazım.Nerede?
Divan Kurulunda basketbol şubesini eleştirenlere,statla yönetimin bağlantısı olmamasına rağmen yapılamamasını eleştirenlere...karşı tokat gibi çarpacaksın suratına.Soracaksın,GS için ne yapıyorsun da benden hesap soruyorsun?
9 bin üyenin 2-3 bini kongreye geliyor 300-500'ü toplantılara geliyor.4-5 bin kişi ne için üye oldular?Bu işlerde de mi rant var yoksa....

Adsız dedi ki...

Dergi bedava mı olacak ?Oldu başka ?Beleşçilere bak sen

Adsız dedi ki...

ARKADAŞIM DERGİYE ABONEYİM BONUS KART 1.HAFTASINDA ALDIM GSTV EVİMDE AÇIK FORMA DİĞER KIYAFETLERİ ALIYORUM BİR KOMBİNEM YOK ODA ANKARADA OLDUĞUMDAN BU ADİ HERİFLERE GICIK OLUYORUM NASIL MENFATLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR

Gala's dedi ki...

@ adsız

işte budur. herkes böyle olsa ne real kalır ne barça..

lpgu kerem dedi ki...

Galatasaray Galatasaraylilarindir ! YRYDR ! un yazdiklari aklima geldi mail olarak gonderiyorum size...

Gala's dedi ki...

@ Ipgu kerem

O mailden ben de alabilirmiyim ? Teşekkürler..

burakyilmaz@windowslive.com

Özgür Şeker dedi ki...

Burak,
mail bana geldi paylaşırız kısa süre içerisinde.

DEPO