Başımız Sağolsun !

|


Karşıyaka ile oynadığımız basketbol maçına giderken kaza geçiren İrfan kardeşimizin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik.

Yoğun bakımda tedavisi devam eden kardeşimize yapılan müdaheleler başarılı olmadı ve aramızdan ayrıldı.Kardeşimizi genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz.

Kendisine Allahtan rahmet, sevenlerine ve tüm Galatasaray camiasına başsağlığı diliyoruz.

Mekanın Cennet Olsun İrfan..
Teker teker geleceğiz yanına..

5 yorum / Yorum Gönder:

mbelge dedi ki...

Ayrılık zor. Ayrılıkların en büyüğü olan ölümün verdiği acı ise kelimelerle ifade edilemeyecek boyutta. O acıyı bilirim. Yakınını kaybetmenin ne demek olduğunu herkes kadar ben de bilirim. Bayramın üzerinden henüz bir hafta geçti. Hani o bayramlarda kabir ziyaretleri yapılır ya, ziyaret edilen kabir sayısının artmış olduğunu farketmek, şu dünyada olabilecek en büyük acı işte. İrfan kardeşimize Allahtan rahmet, başta yakınları olmak üzere, herkese baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun...

Blogs1905 dedi ki...

başımız sağolsun

nekanın cennet olsun renkdaşım kardeşim

Selocan dedi ki...

Yapma be abi... İnsan işte anca böyle boş boş bakakalıyor ekrana. Hiç tanımadığın biri için günlerce dua et sonra böyle boş boş dal ekrana. Gencecik arkadaşımıza Allah'tan rahmet yakınlarına ve tüm Galatasaray camiasına da baş sağlığı dileyelim.

Groza ateş, bunaltı dram ! dedi ki...

Başımız sağolsun...Allah rahmet eylesin :(

Adsız dedi ki...

daha çok gençmiş.. ne şampiyonlukalr ne kupalar görecekti kimbilir. aslantepede ne 3lüler çekecekti..

mekanı cennet ola

DEPO