KeWELL Done !

|

Kewell hakkında kolpa basın tarafından çıkarılan absürt haberlerden sonra onunla ilgili yazı yazmayan kalmadı. Ben onu bu sene yedek oyuncu olarak düşünüyordum. Geçen sezon belli dakikadan sonra oyundan düşüyordu. Ama muhteşem bir performans gösteriyor. Bütün maçları 90 dakika tamamlayabiliyor. Sadece taktik değişiklik sonucunda oyundan çıkıyor. Hiç dinlenmeden perşembe - pazar maç yapıyor. Ee bunları biliyoruz be adam saadete gel diyorsunuz biliyorum. Biz de kalmasını istiyoruz. Gitmesin istiyoruz. Giderken hava alanında uğurlanacak nadir oyunculardan olacaktır. Muhtemelen Manisa maçında ona pankartlar yapılacak. Biz de stada koşup onu çağırırken biraz daha yüksek sesle bağıralım. Hani çok bağırınca boğazdan tren geçmiş gibi olurya öyle bağıralım işte. Gitme Kewell diyelim. Fotoğraftaki gibi çıkarma o formayı diyelim. Başka forma giymeyeceğin zaman çıkartabilirsin o formayı diyelim. Forma çıkartmaya sarı kartı şimdiden verelim ki sezon sonunda çıkartırsa kırmızı kart yiyeceğini bilsin.

6 yorum / Yorum Gönder:

shenem dedi ki...

hüzünlendim..gitme kewell!!

ceyhuN dedi ki...

Fotoğraftaki gibi çıkarma o formayı diyelim. Başka forma giymeyeceğin zaman çıkartabilirsin o formayı diyelim. Forma çıkartmaya sarı kartı şimdiden verelim ki sezon sonunda çıkartırsa kırmızı kart yiyeceğini bilsin. :( :(

Gitme be Kewell.Bizimle kal..

Blogs1905 dedi ki...

Kewellın kalmasından yanayım. ama gideceğim dersede tutulmasn. elano keita gibi isimleri laabiliyorsak kewelldan daha iyisinide alabiliriz. hem iyi parada kazanırız formda çünkü

Unknown dedi ki...

hocAm önemli olan iyi oyuncu almak değil ,karakterli iyi oyuncu almak .kewell'dan para kazanmaktansa kewell dan adamlığı ,futbolculuğu kazanmaya ,kazandırmaya çalışmak daha mantıklı.

Gala's dedi ki...

Diğer arkadaş cevap vermiş ama bende vereyim. Kewell'dan para kazanamayız. Çünkü sözleşmesi bitiyor. Evet daha iyisini alabiliriz. Ama bu uyumu, karakteri göstereceği ne malum? Kewell kesinlikle kalmalıdır. Ona içim çok sıındı. Çook..

Unknown dedi ki...

gidersen ağlarım kewell bunu bana yapma

DEPO