GSBonus Hakkında

|

Kulübümüz son dönemlerdeki projelere devam ediyor. Kulüp yönetmenin sadece futbolcu almak olmadığını gösteriyor. Yiğit Şardan, Faruk Bil gibi iletişimcilerden oluşan yönetim vizyonuyla hergün bizi kendilerine hayran bıraktırıyor. Daha önce GSBilyoner, GSMobile ve GSTV-Dıgıturk ortaklığı olmuştu. Bugün ise daha önceden de açıklandığı gibi GSBonus toplantısı yapıldı. 4 yıllık anlaşma imzalandı. 1 milyon hedef var. Bu rakam bize yılda 35 milyon Euro kazandıracak. Aynı sayıya GSBilyoner, GSTV ve GSMobile ulaştığında 25'er milyon Euro rakamı vardı. Bu sayıların uzağındayız ama ulaşıldığı takdirde en az 100 milyon Euroluk net kar olacak bu projelerle. Ben toplantıdaki izlenimlerimi paylaşayım.

Öncelikle avantalarından bahsedelim. Classic, Gold ve Platinum adı altında 3 kart var. Dizayn olarakta 2 seçenek bulunuyor. GSBonus ile mevcut Bonus'un tüm özelliklerine sahipsiniz. Yani 8 milyon Bonus kullanıcısından birisiyseniz GSBonus'a geçtiğinizde bir kaybınız olmuyor. Ek olarak özellikler kazanıyorsunuz. Ek bir aidat ödemiyorsunuz. Temassız ödeme özelliği ile 35 lira altındaki tüm harcamalarınızı bu kart ile yapabiliyorsunuz. En önemli özelliği tüm iç saha maçlarının biletleri 2 gün önce size özel satışa çıkıyor. Daha sonra kartı olmayanlar için satış başlıyor. Hedeflenen rakamlar göz önüne alınırsa bu karta sahip olmayan kimse bilet alamayacak gibi görünüyor. Bundan sonra GSstore'lerdeki kampanyalar sadece bu karta sahip olanlar için geçerli olacak. 100 liralık her alışverişinize 20 bonus kazanıyorsunuz. % 20 bonus çok iyi bir rakam. Değişik çekilişlerle takımdaki önemli insanlarla tanışma imkanımız var. Galatasaray'ın diğer projeleri ile ortaklaşa indirim kampanyaları düzenlenmesi muhtemel. Dergiye indirimli üyelik gibi örneklendirebiliriz. Deplasman maçlarına da takımla gitme olanağı olacak şanslı kart üyelerinin.

En iyi noktalardan biriside yeni stadımızda para geçmeyecek olması. Yeni stadımızda biletiniz bu karta yüklenecek. Böylece karaborsanın önüne % 100 geçilecek. Staddaki tüm harcamalar bu kartla yapılacak. Kulüp böylece oradaki işletmeler ile kredi kartları arsaındaki ilişkiden de para kazanacak. Adeta taşın suyunu çıkaracağız anlaşılana göre. Günlük hayatın içine iyice girdi Galatasaray. Karaborsanın dışında yeni stadımızda aramızda diğer takım sempatizanlarının girmesi önlenecek. Herkes Galatasaray'lı olacak. Bizim Almanya'da yaptığımız gibi olmayacak yani. ( Monaco, Juventus, Dortmund v.b. maçlar ) Oraya arması uğruna gelmiş, sadece takımına destek veren biz gibi Galatasaray'lılar tribün teröristlerinden temizlenecek. Son basket maçında müthiş destek verenin biz olduğunu unutan medya bundan sonra ne diyecek merak ediyorum. Merak edenler için söyleyelim; stadda yanlızca rakip takım için bilet basılacak.

Projenin diğer adımı ise ön ödemeli kart. Önümüzdeki yılın ilk aylarında devreye girecek bu proje. Buna göre önce parayı yatıracağız sonra o parayı harcayacağız. Böylece oldukça itici duran kredi kartı cazip olacak. Herkes parası kadar harcayacak.

Kartı satın almak için "GSBONUS" yazıp 5110'a mesaj atmak yeterli. Sizi oradan yönlendiriyorlar. Biraz da reklamlara değinmek istiyorum. GSMboile ve GSEuropa Kart gibi yine çok güzel reklamlar yapılmış. Reklamlarda futbolcular oynuyorlar ve hiç para talep etmemişler. Böyle güzel reklamların çıkmasında emeği geçen reklamcı ve iletişimci yöneticilerimize tekrar teşekkür edelim. Frank Rijkaard ve futbolcularda toplantıdaydı. Rijkaard çok sempatik konuşmalar yaptı. Toplantıyı izlemenizi tavsiye ederim. Kartı aynı zamanda yurtdışındaki taraftarlarımızda alabiliyor. Diğer projelere üye olmak için can atıp olamayanlara da bu müjdeyi biz vermiş olalım.

Yönetim 4 projesi olduğunu söylemişti. Bu proje ile hepsini de açıklamış oldular. Benim de bir önerim olacak. Saçma da olabilir. Ben aklım başına geldiğinden beri gazete satın almam. İnternet sitelerine girmem gazetelerin. Galatasaray gazete çıkartabilir. Herkesin resmi siteye girme imkanı yok. Kulüpten haberleri Türkiye'nin heryerine ulaştırabilir. Gazete ile kendi ürünlerinin reklamını yapabilir. Basım ve dağıtım için de mevcut gazetelerden birisi ile anlaşma yapabilir. Bu bir spor gazetesi olabilir. Örneğin gazetenin yanında ek olarak Galatasaray Gazeteside verilir. Futbol, Basketbol, Voleybol takımlarından transfer haberlerinin ilk olarak o gazetede yayınlanacağını teklif etmek gazetelerin ağzının suyunu akıtabilir. Örneğin Murat Yalçındağ nüfuzunu kullanarak Fanatik ile ( hiç sevmem ) böyle bir anlaşmaya aracı olabilir. GSFanatik adında Fanatik'in kapak bölümünün arkasındaki sayfa haberler için kulübe verilir. Kulüp orada duyurularını yapar ve ülkenin 4 yanına ulaşır. 3. sayfa da kendi ürünlerinin reklamını yaptığı sayfa olur. Transfer haberleri ilk olarak gazete ile duyurulur. Diğer organlar da ( TV ve GSMobile ) gazetenin satışta olduğu saat ile birlikte duyuruyu yapar. Hem kulüp para kazanır, hem kendini ifade eder, hem gazete kazanır. İlginç bir olay olabilir.

12 yorum / Yorum Gönder:

Adsız dedi ki...

şu ön ödemeli kart konusunda birşey sormak istiyorum gsbonus kartların tamamı o formatta mı olacak yoksa isteyen mi ön ödemeli karta geçecek 2 sene önce bonus karta başvurmuştum öğrenci olduğum için galiba bonus kontör kart gönderdiler ön ödemeli kartın aynısı iki senedir yatıyor kart hiç kullanmadım yav ben kredi kartına para yükleyecem de sonra taksitli alışveriş mi yapacam çok saçma geliyor bana

Gala's dedi ki...

Evet ön ödemeli kart öyle oluyor. Ben sorumsuzun harcarım sonra ödemem diyenler için bu kart. Önümüzdeki aylarda çıkacak. Kredi kartı alması yasaklı kişiler ve yeterli gelir gösteremeyenler için bir seçenek. Şu anki kart bildiğimiz kart.

Gassaray dedi ki...

Gazete olayı çok akıllıca bi şekilde ulaşsa keşke yönetime.

Selim Ugur dedi ki...

Keske GS Bonus Kredi karti ile On odemeli karti ayni anda cikartsalardi, bir cok kisi 5110'a mesaj atacak ve basvurularinin bazi onaylanmayacak, bu durumda her red cevabi geldiginde kredi gecmisiniz etkileniyor.

Yurtdisinda yasayan ve TC vatandasi olmayan GS taraftarlari maclari nasil izleyecekler? Mevcut bankalar yonetmeliginde bu kisiler kredi karti almayi birakin bankada hesap bile actiramiyorlar..

Gala's dedi ki...

Ön ödemeli kart almak için kredi geçmişine bakmak gerekmiyor sanırım. Başvuran herkes alabilir. Çünkü paran varsa harcayacaksın. Yurtışından gelen ise kartı almak için başvurur, 35 lira yükletir maçı izler. Tüm bunlar çok uzun olmayacak. Ön ödemeli kart almak kredi kartı kadar zor değil. İsteyen herkes alabilir bence.

Eğer tüm bunlar olmazsa bir arkadaşından temin edebilir Yiğit Şardan'ın dediği gibi.

Mario Jardel dedi ki...

açıkçası ben bu olaya profosyonel değilde biraz daha duygusal bakıyorum..Şu an kredi kartı almak için ekonomik durumum uygun değil.. Ancak ek kart çıkartabilirim onun içinde ilk etapta bunca talep içersinden ilk olarak ana kartı çıkartacazda sonra ben kendim için ek kart talebinde bulunacağım hani tabir vardır ya "ölme eşşeğim ölme" aynen o hesap.. Ama işin içinde galatasaray varsa katlanırız o başka.. Hadi benim durumum belki müsait olabilir ama acaba telekom arenaya kadar bu bahsedilen ön ödemeli kart sistemini nasıl çözümleyecekler.. Kredi kartı olmayacak herkese bunca iş güç arasında ön ödemeli kart verebilecek mi banka ? Nihayetinde yepyeni ve meşakatli bir sistem bu.. Ben yiğit şardan'ın hiçbirşey yapamayanlar gitsin arkadaşlarından alsın minvalindeki sözlerini de doğru bulmadım.. Şahsi kanaatim bu sistemde çok aksaklıklar yaşanacağı yönünde..

Adsız dedi ki...

gazete olayını beğendim. yakında ttgsnet gs radyosu gs araba markası gs benzinleri gs dershanesi gs çikolata felan çıkarsa hiç şaşmayalım :D:DD Galatasaray ülkenin en büyük şirketi olma yolunda ilerliyor

Adsız dedi ki...

Garantiden bahsediyorsun arkadaşım kargaşa olmaz kanımca

Gala's dedi ki...

@ ksenophanes

GSBonus sahibi olmak için ana kart bulunmasına gerek yok. Normal Bonus Kart alır gibi alıyorsunuz. Ekonomik durumunuz yeterli değilse ön ödemeli kart alacaksınız. Arkadaşın da dediği gibi 8 milyon abonesi olan, Türkiye'nin en profsyonelce çalışan, en çok şubesi ve üyesi bulunan banka bunu halledebilir. Ayrıca tek elden yönetilmiyor. Denizbankda işin içinde. Galatasaray ile yapılan birleşme gerçekleşince de çağrı merkezler, şubeler büyütülmüştür mutlaka. Baktılar ki büyük sorun çıkıyor Galatasaray ayrı bir internet sitesi, banka şubesi açabilir. Aslantepenin tüm işletme haklarını alan AEG alanının en büyük kuruluşu ve en büyük fimalarla çalışıyor. Galatasaray bir köşeye çekilecek, sadece para alacak. Tabi yeterli destek olursa milyonalarca euroyu saymak zor bir iş olabilir :)

Mario Jardel dedi ki...

umarım garanti bankası galatasaray ismini kullanarak taraftara bir yamuk yapıp bu hizmeti getirdiğine getireceğine insanı pişman etmez.. Sonuçta yepyeni bir sistem..

Geçen günlerde buna benzer, kredi kartı ile bilet veren bir sistemi afm sinemalarında kullanmıştım.. Netten siparişini verdin ve sinemanın önündeki elektronik gişeden kredi kartını geçirerek hiç beklemeden 10 saniye bile sürmeden biletini aldın.. Serilik açısından alışma süresi geçince söylenecek laf yok, bilet kuyruklarının karaborsanın önüne geçecek bir sistem olur ama işte yeni bir sistem olmasından ileri gelen ufak aksaklıklar can sıkıcı olabilir.. Keşke zamanla bu sisteme geçselerdi hani ilk 1 sene herkes istediği kredi kartı ile alışverişini yapıp, sistemin kolaylığını görüp ondan sonra bu sisteme geçici zaruri kılsalardı.. Napalım sağlık olsun hattımızı nasıl değiştirdiysek onu da değiştiririz artık pamuk eller gs bonusa :p

Gala's dedi ki...

Evet ben de Vakıfbank gibi isim sponsoru olmasından korkuyordum ama çok farklı gözüküyor şimdilik. Umarız bir şey çıkmaz.

Bu sistemi kullanıp, beğenmenize sevindim. Umarız bizim sistemde onları örnek alıp geliştirir. Aslantepeye ilksnee yapılmasının sebebi turnikeleri yeniden değiştirme işinin uzun sürmesidir bence. Stad yapım aşamasında olduğundan en baştan yapalım demişlerdir. Hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz hepimiz. Ben anneme baskı yapmaya başladım şimdiden kartını değiştir diye. Seneye Uniye gireyim bir tane olacak mutlaka cebimde. Ayrıca sadece internetten başvuranların sayısı 1700e ulaştı. Resmi rakam bu. Şu an için 5000 toplam başvuru olduğunu düşünüyorum. GSMobile dan daha çok talep var anlaşılana göre.

Blogs1905 dedi ki...

SİZ RAHAT OLUN YÖNETİCİLER BUNU DÜŞÜNMÜŞTÜR KESİN

DEPO