Galatasaray 1 - 1 Manisaspor

|
Yok arkadaş zor bu Rijkaard'ın işi çok zor.. Sen istediğin kadar anlat total futbolu. Göze hoş gelen futbolu.. Beraberlik almaya gelen takım alır istediğini biraz da şansı varsa.. Nasıl olsa ligimiz hakemleri sever maçı durdurmayı.. Maçın önüne geçmeyi.. Adını manşetlere taşımayı.. Çünkü kör olsa izlemiştir 5 dakika Premier Lig.. Deli olsa anlamıştır futbol tempo olunca güzel.. Bilmemezlikten değil bu acayip davranışlar bu sebeplerle.. Nedenini sormayın çünkü söyleyemem.. Nedenide bilmemezlikten.. Avantaj nedir bilir 80 yaşındaki ninem.. Daha şimdiden vazgeçirdik Rijkaard'ı Xavi - İniesta'lı orta sahadan. Arda - Elano'lu orta sahadan döndük Ayhan - Sarp - Topal'lı orta sahaya.. Boş kalır bu zihniyetteki rakip - hakem yüzünden bütün stadlar..

Ama olacak öyle orta saha biliyorum.. Zaman gerek sadece zaman.. Toplamak gerek bu sürede en fazla puanı.. Kaybettik sadece bugün ikisini mabedde.. Arda - Elano geçecek eninde sonunda orta sahaya. Hem ıssracak, hem de tat alacak biliyorum.. O zaman oynanacak total futbol.. Olmak zorunda.. Kuruluş amacı güzel oynamak çünkü bu kulübün..

38' Harry Kewell

3 yorum / Yorum Gönder:

Unknown dedi ki...

ŞAMPİYON GALATASARAY

Unknown dedi ki...

Bekliyoruz bakalım. eğer martta lider olamazsak adnanın işi çok zor. özhan canaydınlı günleri arar hale gelmeyelimd o yeter

Blogs1905 dedi ki...

martta lider olsak ne olur olmasak ne olur günlük başarı ilemi kongre kazanılacak hiç olmasın daha iyi mayıs önemli

DEPO