İnanmak Güzel Şeydir...

|

Uzun bir yolumuz var ve şampiyonluk yoluna inanıyorum.
Frank RIJKAARD

Bizde inanıyoruz sana, yediğimiz her gole, her pet şişeye, her küfre inat...

9 yorum / Yorum Gönder:

1907 aşkı dedi ki...

İnanmaya devam edin

halk dedi ki...

evet, sanada ineğe inanmanı tavsiye ediyorum, fener'e inanacağına, öküze, maymuna, helvadan yaptığın putlara bile inanabilirsin(fıstıklı yaz helvası önerimdir)...

Mario Jardel dedi ki...

rijkaard türk futbolunda eşi benzeri görülmeyen bir desteği almıştır, bu da bazılarının gücüne gitmektedir ve son derece doğaldır niye mi ? daha önce bu ülkeye "ispanya ulusal takımını" avrupa şampiyonu yapan bir ispanyol geldi.. Ne oldu 2-3 maç sonra geldiğinde kopan o fırtınanın yönü poyrazdan esmeye başladı, topyekün saldırılar hemde taraftarın içersinde... Tekrar beyin cimnastiği yapalım.. Şu an ispanya ulusal takımını nağmalup dünya kupasına götüren, real madrid'e tarihinin en başarılı zamanını yaşatan başka bir adam daha geldi türkiye'ye.. Ona ne oldu ? yine aynı senaryo tekrarlamayalım.. Daha net anlamak isteyenler lütfen 10. hafta itibariyle bu iki adama taraftarlar arasında verilen destek ile rijkaard'a verilen desteği bir kıyas etsin.. E tabi böyle olunca kıskançlık diye bir duygunun oluşması doğal.. anlıyorum, sizleri ey şeytanlar, akbabalar..

Özgür Şeker dedi ki...

@Bitirci

bizim neden inandığımızı anlaman için mayıs ayını beklemen gerekecek. umarız yalnızca fenevbahçe galibiyetlerinde değil mayıs ayında lig'in son haftasında son maçın ardından buraya uğrarsın ve yine değerli yorumlarını(!) esirgemezsin

Gala's dedi ki...

sezon sonunda daum şampiyon olamadığı için gidip, yerine sümüklü bilo geldiğinde sen de hala azizeye inanmaya devam edersin lan dana..

Adsız dedi ki...

Gs taraftarı değilim ama em sevdiğim futbol insanı Rijkaard,inşallah şampiyon olursunuz,gönlüm Gs'den yana,yukarıda da dediğim gibi,sebebi Rijkaard.

halk dedi ki...

@marseille roulette

amin.amin.aminamin.

Adsız dedi ki...

@marseille roulette

senin gibi düşünen insanlar oldukça türk futbolu gelieşcektir. tebrik ediyorum kardeşim benim.

Gala's dedi ki...

marseille roulette
harbiden bravo vallahi..

DEPO