Khalkedon'da Olay Olmuyor (!)

|
Geçen sezon mabeddeki maç bittiğinde çubukluların oğlanı söylüyordu bu başlıktaki ifadeyi... Hani şu kalede duran dana. Olaylar hep Sami YEN'de oluyor diyordu. Pazar günü maçta gördük ki bir kez daha yanıldı bu süt oğlanı..

Maç başlamadan başladı tahrikler.. Küfürlerin haddi hesabı yoktu. Ve olay sonunda patlak verdi. Ekvator çevresinden gelmiş brezilyalı Galatasaray takımının kaptanına yaptı yapacağını. Ondan sonra maç başlayana kadar sürdü yüksek tansiyon. Bir kere maç en başından başlamamalıydı. Ama neler olduysa oldu maç bir şekilde başladı. Lig TV kameramanının kafasını yaran votka şişesi, hakemin kafasını yaran bardak yanlarına kâr kaldı..

Çubuklular maça her zamanki hırsla başladı. Zaten kurulma amacı Galatasaray'ı yenmek olan bir kulüpten başka birşey de beklenemezdi. Sahanın her yerinde basıyorlardı, boşa çıkınca tekmeyi sallıyor ve hakem de baskı altında kalınca herşey onların lehine dönüyordu. Futbol oynamak isteyen Galatasaray ise istediklerini yapamıyordu. Ofsayttan atılan goller, çakma penaltılarla maçı götürdüler.. Maç boyunca şişe yağmuru vardı. Olay olmuyor diyenelere nispet yaparcasına. Anons dahi yapılmadı kafalara gelen şişelere. Bir şekilde kazandılar yine. Tuvalette musluklardan su bile akmıyordu.Her pankarta ince eleyip sık dokuyan emniyet nasıl oldu da Galatasaray'a küfür içeren pankartları göremedi?.
Her şeyi deniyorlar, deneyeceklerde. Ama en azından artık sidik torbaları, tuvaletten kesilip mızrak yapılan pisuvar parçaları, halden satın alınıp maça getirilern meyve sebzeler olmuyor malum stadda. Ama olay olmuyor diye gezinenler artık 2 kere düşünürler. Futbol adına birşey konuşamadık işte gördüğünüz gibi sebeplerinden biri korkak mhk diğeri ise çubuklulardır.Biz sahada bir şey yaptık mı da böyle konuşuyorsun diye soranlar olacaktır.Hayır yapmadık,ama emin olun bizim kötü oyunumuz yalnızca futbolcuların durgunluğundan vs değildi.Organize olarak etkilediler Bünyamin ve tayfasını. Keita futbol oynamak istiyor, Fransada medeniyet görmüş ama bizim hayvanlar izin vermiyor.

Aklımda birçok şey vardı maç başladığından beri ama hatırladıklarım bunlar. Bütün bunların kısa bir açıklamasını yineleyim.. Galatasaray'ı yenmek için kurulmuş ve bu doğrultuda herşeyi deneyen bir kulüp ve kupalar kazanmak için kurulmuş tek amacı Türk olmayan takımları yenmek olan başka kulübün karşılaşmasından yenik çıktık. Peki ne oldu Galatasaraylılığımızdan birşey mi azaldı? Hayır.. Ertesi gün atkımı takıp gittim okula. Formamda altındanydı gömleğin. Soranlara cevabım açıktı... Sevdamdandır..

Federasyondan Her Zamanki Gibi Süper Adaletli Tarife:

Yumruk atana 3 maç…

Hakem kafası yarana + şişeyi rakip futbolcu gözüne isabet ettirene + sayısı belirsiz adette pet şişeleri ve yabancı cisimleri sahaya atana = 1 maç

Ali Sami Yende oynansaydı ne olurdu? Galatasaray'a 5 maç…

Tebrik ederiz Federasyon!

ultrAslan.com

DEPO