Gerizekalılar!

|

angut.com açılış sayfasına koyduğu video ile kendi taraftarını bile keklemeye çalışacak kadar gerizekalı olduğu bir kez daha göz önüne serdi.Buna inanan salaklarda her yerde ''Keita'ya bardağı siz attınız'' dedi.Sadece o salaklar mı dedi? Hayır.Kulubün resmi yayın organı fb tv bile kendi taraftarına bu yalanı inandırmaya çalıştı.fb tv'nin deplasman tribünündeki ağlardan haberi yok mu bilinmez. Sizleri şimdi benjcev'in blogundaki kapaksal yazısıyla baş başa bırakıyor esenlikler diliyoruz.


Gene Ana sayfasına saçma sapan bir video koymuş, angut.com. Görüntü işlemci biri olarak diyebilirim ki, evet görüntüde sadece halkayı çizmişler. Başka montaj, oynama falan yok. fakat eksik.

Görüntülere bakınca, suyu galatasaray taraftarı atmış gibi görünüyor. Fakat, eğer görüntü 1. sn önceden verilmiş olsaydı, suyun kale arkasındaki fenerliler tarafından atıldığı anlaşılacaktı. Nitekim, koyulan videonun ilk iki saniyesi kesilirse de, suyu polisler atmış gibi gözükecek. Siz de kendi evinizde bunu pek rahatlıkla deneyebilirsiniz, analitik düşünmeden yoksun angut.com'cular.

Gerçi bu kadar açıklamaya bile gerek yok. İzlediği yola göre suyun üstteki fileye takılacağı açık. Eğer tabii, suyu filenin arasından geçirip kendi futbolcusuna atabilecek kadar yetenekli bir o kadar da manyak, deplase olmuş Galatasaray taraftarı varsa bilemem.

Eğer, buna inanan saf, temiz kalpli, fenerliler varsa yazık. Merak etmesinler, federasyon aksini düşünse bile, öyle bize verdiği gibi cezalar vermeyecektir kendilerine. Heba etmesinler kendilerini.

angut.com, yalanlarla kendi taraftarını keriz yerine koymaya devam ediyor. Kendileri de bu pisliğe inanıyorsa, yatacak yerleri yok.

http://ohabeprekazi.blogspot.com/2009/10/angutcom.html
Ha birde Alex'in hanımı vardı bilin bakalım bu şıllık ne yapmış?
Son olarak kıvırın bakalım gerizekalılar daha ne kadar kıvıracaksınız!?

6 yorum / Yorum Gönder:

koala dedi ki...

Daum da dün akşam FB TV'de, Keita'nın kafasına suyu Galatasaraylıların attığı ortaya çıktı dedi. Hepsi aynı bunların

benjcev dedi ki...

dün çok sinirlenmiştim. yalan olduğı apaçık bir iddia ile ne kadar fikirsiz, aciz, küçük ama bir o kadar da büyüklük kompleksi ile dolu insanlar olduğunu gösterdiler.

snirlendiğim ise, yanlış anlaşılmasın, bu gerzekler değil. benim fenerli arkadaşlarımı keriz yerine koymalarıydı. :)

shenem dedi ki...

uçurmuş bu fe be'liler yha,güya çamur aticaklar izi kalicak,ahah komik takımın komik insancıkları

Adsız dedi ki...

bir mahsun mor menekşe ağlıyormu neeee

Gala's dedi ki...

@ adsız

siz ancak adsız olursunuz zaten. delikanlı olsanız kimliğinizi çıkarırsınız. ancak bu kadar delikanlısınız. zaten toplum içinde birçok kişi tarafından adsız olarak adlandırılıyorsunuz. işte böyle klavye başında masturbasyon yaparak rahatlıyorsunuz. bundan sonra senin adın elizabeth olsun tamam mı yavrum.. hadi uza.. br daha uğramamak üzere..

Özgür Şeker dedi ki...

@Gala's :)
onun bir ismi var ''angut''

DEPO