Devrim ve Dedikodu

|


Evet, medya hakkında konuşmaya vakit harcamak pek hayırlı olmasa da son bir kez medya hakkında konuşmak bana farz oldu. Hayırsız bir farzı yerine getireceğimi anladıysanız sıkıntılı olduğumuz bir konuda konuşacağımı anlamışsınız demektir.

Biz aslında bir gerçeği bilerek büyüdük, Galatasaray'ın medyanın hakim güçlerince, futbolun tekelini elinde tutan karaktersiz adamlarca asla sevilmediği ve sevilemeyeceği gerçeğiyle. Ki zaten bu gerçek bizim Galatasaray'lılığımızı pekiştiren, Galatasaray'lılığımızdan emin olmamızı sağlayan en önemli sebep oldu. Onlar kumpasla, hile ve hurdayla uğraşacaktı biz ise 'iyi oyunu' aramakla. Biz iyi oyunu her alanda aradık, onlar ise 'iyi oyun' umuzdan korkmayı, ona çamur atmayı her alanda ısrarla sürdürdüler.

Oyun, hile hurda asla değişmez, kötü her daim istemesede kötüdür, iyi olanı arayan arayışına her daim devam eder. Devr-i daim sürüyor yani, biz iyi olanı aradık ve Rijkaard'la anlaştık, kimsenin, Türkiye'de futbolu gerçekten seven ve gerçekten Galatasaray'lı olanlar haricinde kimsenin bu durumdan memnun kalmayacağına emindik ve bunun emarelerini, bu kötü niyetli karanlık adamların çemkirmeleriyle bir iki haftadır alıyoruz. a,b,c planı dediler, oyunu okuyamıyor dediler ve işi en son karakterine getirdiler, şimdi Rijkaard'ın Galatasaray'dan sıkıldığını ve kendisine teklif getiren Milan'ı düşünmeksizin kabul edeceğini yazıyorlar.

Yani medyaya kulak verecek olursak o iğrenç tabirle Rijkaard'ın "suyu ısındı" diyebiliriz, bir iki mağlubiyet sonrasında kendilerince onu gönderebileceklerini daha önce Bülent Korkmaz'a, Skibbe'ye ve sayısız teknik adama uyguladıkları namussuz oyunların Rijkaard üzerinde işe yarayacağını düşünüyorlar, ama öyle olmayacak Rijkaard Galatasaray futbolunda ve futbol idaresinde yarım kalmış bir devrimin devamıdır ve devrimler patlamalar gibi kısa sürmez bay süpermenler, devrimler dedikoduya karşı ZIRHLIDIR! KORKMAYA devam edin.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO