SF Portekiz Etabının Ardından

|

5-6 Eylül'de Portekiz'de yapılan yarışta yine istenilen dereceyi elde edemedik. İlk başlarda heyecanlı olarak aktarıyorduk. TV'den de takip etemeye çalışıyordum. Ama bitmek bilmeyen mekanik sorunlar beni bu organizasyondan soğuttu. Eminim ki diğer yarışseverlerde soğumuştur.

İlk yarışta saçma sapan sorunlardan bitiş çizgisini göremedik. Sonuncu olduk. 2. yarışa 1. sırada başladık ama 7. bitirebildik. Bu yarışlar sonucunda 33 puan topladık ve puanımız 133 oldu. 18 takımlı turnuvada 16. sırada bulunuyoruz. Genel klasmanda Liverpool lider.

Durmadan değişen pilotlar istikrar sorununu ortaya çıkardı. Bu sene böyle geçilecek gibi görünüyor. Önümüzdeki sene iddialı pilotlar ve teknik ekiple üstlere oynamaya bakalım. Bu kadar eleştirdik ama daha turnuvanın 2. senesi olduğunu unutmayalım. Bir öneri de düzenleme komitesine. Bir an önce yarış sayısını artırıp, organizasyonu reklamlarla desteklemeye başlayın. Heyecanla başlanılan organizasyonun sonu çok iyi görünmüyor.

Resmi sitemizdeki ayrıntılı haber için tıklayın.
Genel klasmana ise buradan göz atabilirsiniz.

2 yorum / Yorum Gönder:

halk dedi ki...

bu formula superleague mümtaz tahincioğlu'nun kişisel çabasından öteye gidemeyecek gibi...çok gerekli bir şey mi, arma oadaysa tabi gereklidir, bir gün üçlü çekmeye piste akmak gerek, portekiz uzak bir deplasman tabi.

Gala's dedi ki...

Ekonomik açıdan hatrı sayılır getirisi var. Organizasyon büyürse prestij de artar. Bir zararı yok ama daha iyi organize olmak gerek.

DEPO