Simas Jasaitis & Milli Takım

|

Simas Jasaitis.. Küçüleceğini açıklayan Galatasaray Erkek Basketbol Takımının şüphesiz en büyük yankı uyandıran transferi.. Dün Milli takımıza karşı izleme şansı buldum. Daha önceki transfer olduğunu duyurduğumuz yazıda sistem içinde yıldız olabileceğini söylemiştik. Dünkü izlemim de bu yönde. Eğer iyi bir sistem yaratabilirsek taraftarın gönlünde taht kurabilecek kapasiteye sahip. Dengesiz şutları çok iyi atıyor ve boş şutları affetmiyor. Litvanyalı sonuçta.. Aman dikkat diyelim.. İlgiyle izleyelim..

Bu arada milli takımımız dün çok iyiydi. Beklentimin üzerinde oynadık. Teker teker baktığımızda oyuncu performansları da zirvedeydi.Ender Arslan ve Sinan güzel süprizler yaptı.Çok etkili bir oyunla güzel bir zafer aldık nicelerine...

Daha önce oynanan hazırlık maçında Antalya BB'yi 71-66 yendik. Mike Wilkinson 17 sayı - 8 ribaund, Radoslav Rancik ise 13 sayı, 10 ribaund ile sahanın yıldızlarıydı. Darius ve Jasaitis milli takımdalar. Ayrıca sakatlıktan tamamen kurtulan Tufan 15 sayı, 2 ribaund ile eski günlerine dönmenin sinyalini verdi. Maç hakkında ayrıntılı haber için resmi siteye göz atabilirsiniz.


Böyle daldan dala atlıyor gibi olduk ama yoğun futbol gündemi bunda etkili. Ayrıca Öss kaygısı da şimdiden başladı. Neyse işimize dönelim biz. Hep Armanın Peşindeyiz ama arada bayrağın peşine de düşüyoruz. Bu akşam turnuvadaki 2. maça çıkacağız. Galatasaray'ımızdan oyuncu kadroda yok. Biz daha küçülüp gençlere yönelmenin peşindeyiz. Bakalım bir de bunu deneyelim. Belki az para ile çok iş yaparız.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO