Biraz da Voleybol

|
Frank Rijkaard ve ekibinin gelişi, rüya gibi transferler, Avrupa'da yeniden zirveye doğru yürüyüş, ligde abartı skorlar futbol şubesini çok öne çıkardı. Zaten en popüler olan şubemiz her platformda baskınlığını sürdürdü. Ama biz spor kulübü olduğumuzu unutmuyoruz ve şu yoğun futbol gündeminde elimizden geldiğince diğer şubelere yöneliyoruz. Ülkemizde seyircisi olmayan, zevkli olduğu tartışılan, inanılmaz kötü şartlarda yapılan sporlara Galatasaray gibi bir kulüp yatırım yapıyor ve ülke sporunu yukarı çekmeye çalışıyor. Biz de o formanın üstüne armayı yapıştıran kulübün peşinden gidiyoruz. Asla isyan etmeden, tüm kalbimizde peşinde gidiyoruz. Amaan be ne diyor bu adam dediğinizi duyar gibi oldum. Nedenini bilmiyorum ama böyle bir açıklama yapma gereği duydum..

Erkek basketbol takımımızın İstanbul Cup zaferinden sonra bugün voleybol ile karşınızdayız. Biraz da bayan basketbol hakkında bilgi vereceğiz. Öncelikle bayan voleybol şubesinden bir transfer haberi veriyoruz. Bildiğimiz gibi şubede inanılmaz değişiklikler olmuştu. Hem bayan hem erkek şubesi çok önemli transferler yapıp ülkenin gündemine oturmuştu. 2 şubede şampiyonluğun en büyük adayı olmuştu.

Dün resmi siteden açıklanan habere göre Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Serpil Dönmez ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Ereğli Belediye’de forma giyen Serpil Dönmez pasör mevkiinde oynuyor. 174 cm boyundaki oyuncuya başarılar diliyoruz. Kendisi hakkında bir bilgimiz yok. Sezon içinde fikir edinmeye başlayabiliriz.

Yine Voleybol Bayan şubesinde bir ayrılık haberi var. Geçen sezon kadromuzda bulunan Ceren Mengüç ile sözleşmemizi yenilememiştik. Dün resmi siteden verilen habere göre Ceren ile de sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. Şişkin kadromuzda revizyon devam etmiş oldu. Ceren'e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Umarız herşey istediği gibi olur.

Voleybolda hem erkek takımı hem de bayan takımının Türkiye Kupasındaki rakipleri belli oldu. Maç tarihleri, rakipler ve program için resmi siteye göz atabilirsiniz.

Bayan basketbol takımında ise kötü bir haber var. Tuğba Palazoğlu ameliyat oldu ve uzun bir süre takımda olamayacak. Sağ omuzundaki yırtık sebebi ile dün Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat olan Tuğba Palazoğlu'nun ameliyatı oldukça başarılı geçti. Macaristan Turnuvası'nın kadrosundan çıkarılan oyuncu yaklaşık 2.5 ay takımda yer alamayacak. Kendisine geçmiş olsun diliyoruz.

0 yorum / Yorum Gönder:

DEPO