Korkmadan Yürüyoruz !

|

Ligin ilk maçı:Gaziantepsor.Kaptan Arda Turan maçın son dakikalarında kenara alınıyor.Değişikliğin yapılacağı yere doğru giderken hakem Bünyamin Gezer çok sert, kaba bir şekilde Arda'yı başka yerden çıkması için engelliyor.Engellediği insan herhangi bir kişi değil,futbolcu.Galatasaray futbol takımı kaptanı Arda Turan.Ve Bünyamin Gezer'e futbol kuralları böyle bir hak vermiyor.Sözünü dinlemezse çıkartırsın kartını olur biter.Ne demek engellemek.Daha lig başı büyütmeyelim diyoruz.Maç sonu Arda hakemden özür dilemek için sahaya giriyor.Aralarında sıcak bir diyalog var .Ertesi günlerde bir bakıyoruz federasyon Arda'ya ihtar veriyor, maç sonu sahaya girdi diye.Onada eyvallah diyoruz.

2.hafta oluyor.Fenerbahçe - Sivasspor maçı. Malum Kazım'ın ofsayt golünden sonra kameralara yansıyan hakemin görüntüsü.Hele sahaya atlayan o kişi. Ah ne sevimli rambo okan havaları vermeyin kardeşim bize.O kadar güvenlik duruyor orada.Nasıl atlar sahaya.Akli dengesi yerinde değil.Birine bir şey yapsa nasıl hesap verilir.Bizim Sami Yen'de olsa futbol programlarında gündem maddesi olur bu olay.Ama ses yok basınımızdan..Sonra Dos Santos gol atıyor 3 oluyor.Colin Kazım beyefendi sahaya giriyor.Gol Sevinci! Maç bitiyor Kazım saha içinde sevince devam. İlgiyle izliyoruz federasyonun hehehe ne tatlı yahu şu rambo ailecek sempatik buluyoruz, Kazım iyi çocuktur girer arada sahaya büyütmemek lazım tavırlarını..

Görüyoruz.Haldun Üstünel'li polemik haberlerini bu haberlerin resmen birinci ağız tarafından yalanlanmasını,yönetimi karıştırma amaçlarını, Elano'nun bedelsiz başka bir takıma gidecekken Galatasaray'ın 7 m€ ödediği yani kazık yediğimiz ve sonra bu haberinde yalan çıkması.. Daha ligin başından Galatasaray'ımızı karıştırma,yıpratma çabalarını..

Biz büyük camiayız,büyük kulubüz,biz o takımada bu takımada,göz göre göre yapılanlarada,taraflı medyayada tek başımıza yeteriz.

Biz GALATASARAY'ız ulan !

1 yorum / Yorum Gönder:

Gala's dedi ki...

İnat olsun y.şaklara and içtik şampiyonluğa..

DEPO